Libnet.ro
UNICEF

16:00

SIF Moldova a facut profit de 120 mil. lei din vanzari de actiuni Erste

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
SIF Moldova a facut profit de 120 mil. lei din vanzari de actiuni Erste

SIF Moldova a incheiat primul trimestru cu un profit de 135,8 milioane lei, dupa ce in martie a consemnat un profit de 120 milioane lei, vanzand majoritatea titlurilor detinute la Erste si a cumparat pachete reprezentand aproape cate 5% din actiunile. continuă pe Wall-Street Ro

CFR Calatori estimeaza un profit de 70 mil. lei in 2014, dupa pierderi masive in ultimii ani

CFR Calatori estimeaza pentru acest an un profit de 70 de milioane de lei, dupa ce in ultimii ani a suferit pierderi masive.

ASF a stabilit concertarea SIF Muntenia si Biofarm la SIF Moldova

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a stabilit faptul ca SIF Muntenia simbol: SIF4) si Biofarm simbol: BIO) actioneaza concertat in cadrul SIF Moldova simbol: SIF2), detinand 5,41% din capitalul social al acestei societati, motiv pentru care a decis sa le suspende dreptul de vot pentru surplusul de 0,41% pana la reducerea participatiei concertate la cel mult 5%, potrivit unui comunicat remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

SIF Moldova renunta la intentia de a imparti cu SIF Banat-Crisana controlul la Muntenia Invest

SIF Moldova a renuntat la intentia de a prelua aproape jumatate din actiunile administratorului SIF Muntenia, Muntenia Investi, controlat de SIF Banat-Crisana, dupa ce ASF a aratat in luna martie ca anterior preluarii trebuie eliminata o prevedere din.

SIF MOLDOVA - raport curent

SIF MOLDOVA - raport curent.

SIF MOLDOVA - Servicii de evaluare

SIF MOLDOVA - Servicii de evaluare .

Finantele au atras astazi 75 milioane lei din piata bancara

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras astazi 75 milioane lei din piata bancara, in plus fata de licitatia de obligatiuni de ieri, cand MFP a atras 500 milioane lei, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

SIF Moldova, profit de 135,8 milioane lei in primul trimestru

Societatea de Investitii Financiare Moldova SIF2) a incheiat primul trimestru cu un profit de 135,8 milioane lei, potrivit unui comunicat trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )