Libnet.ro
UNICEF

20:00

BenQ asteapta vanzari cu 10% mai mari in 2014 pe piata locala

Hotnews Hotnews,
 BenQ asteapta vanzari cu 10% mai mari in 2014 pe piata locala

Compania taiwaneza de electronice BenQ estimeaza pentru 2014 un avans de 10% al vanzarilor comparativ cu anul precedent in tara, pe fondul cresterii apetitului de consum al utilizatorilor in preajma Campionatului Mondial de Fotbal si diversificarii portofoliului cu 25 de produse noi, spun reprezentantii companiei. BenQ estimeaza ca piata totala a proeictoarelor se va apropia anul acesta de 10 milioane euro. continuă pe Hotnews

Cum sa va protejati in fata celei mai mari gauri de securitate de pe internet - Heartbleed

Ieri am aflat despre una dintre cele mai mari vulneravbilitati de pe internet, care a lasat milioane, zeci de milioane de calculatoare expuse. Heartbleed e o eroare din inima internetului, dintr-un protocol de securitate. Astazi vi-l explicam mai bine, va aratam ce site-uri au fost afectate si cum puteti sa va protejati.

CSU Craiova plateste salarii mai mari decat primele trei din Liga 1

Echipa CSU Craiova are o forta financiara deosebita pentru nivelul ligii secunde, iar Ilie Balaci spune ca la noua formatie din Banie se platesc salarii mai mari decat la primele trei echipe din prima liga.

Romania ocupa locul 12 in topul celor mai mari producatori mondiali de vin. Vezi cine e pe primul loc in acest clasament

Romania ocupa locul 12 in topul celor mai mari producatori mondiali de vin. in tara noastra s-au produs anul trecut, peste 4 milioane de hectolitri de vin. Pe primul loc in acest clasament se afla Italia, cu o.

Proiecte de Cristian Mungiu si Catalin Mitulescu au obtinut cele mai mari finantari de la Centrul National al Cinematografiei

Proiectele de lungmetraj fictiune RMN regia: Cristian Mungiu si Cristian Movila) si Fata muntilor regia: Catalin Mitulescu) au obtinut cele mai mari finantari in urma concursului organizat de Centrul National al Cinematografiei, 4. 000 de lei, respectiv 2. 000 de lei, se arata pe site-ul institutiei.

Cele mai mari minciuni din manualele de istorie comuniste. Ce am invatat gresit despre Ceausescu, Burebista, Stefan cel Mare si Casa Regala

Obsedat sa apara si sa ramana in istorie, Nicolae Ceausescu a folosit manualele drept un instrument de propaganda prin care a falsificat faptele si evenimentele. Partidul comunist si cel mai uibit fiu al poporului erau cele mai importante subiecte, in timp ce perioada monarhiei era omisa aproape in intregime. Adevarul. ro va prezinta o analiza in care profesori de istorie demonteaza minciunile si propaganda din manualele de istorie.

Statistica da peste cap mitul guvernamental al fiscalitatii scazute. Cheltuielile cu taxele si impozitele, tot mai mari de la trimestru la trimestru

Desi in repetate randuri premierul Victor Ponta declara ca nu se maresc taxele si impozitele, datele furnizate marti de Institutul National de Statistica il contrazic pe primul ministru. Cheltuielile medii cu plata taxelor, impozitelor si a contributiilor cresc de la trimestru la trimestru. Datele din graficul de mai jos reprezinta cheltuieli totale medii lunare pe persoana si sunt exprimate in lei. In cazul unui salariat, cheltuielile cu taxele si impozitele au crescut in ultimul an de la 252. 43 la 266. 47 lei/luna. Cea mai mare crestere o resimt somerii, care de la 51. 35 de lei lunar, au ajuns la finele anului trecut sa plateasca pe taxe, impozite si contributii 73. 5 lei.

Business Report: Prea saraci ca sa dam faliment! Statul redeschide minele si le privatizeaza; Romania ocupa locul 12 in topul celor mai mari producatori mondiali de vin, in 2013; Listarea Romtelecom, sub semnul intrebarii

Romania ocupa locul al doilea in regiune dupa rata insolventelor la numarul de firme active. Romania a avut anul trecut a doua cea mai mare. De maine, avem legea prin care strainii pot cumpara teren in Romania, pe persoana fizica. Sambata va intra in vigoare Legea privind.

Horea Sulea, primarul celei mai mari comune din tara, Floresti, din judetul Cluj, acuzat de conflict de interese

Potrivit Agentiei Nationale de Integritate, primarul comunei clujene Floresti, Horia Sulea, este acuzat de conflict de interese deoarece a semnat dispozitiile de numire prin care cumnata sa a fost numita in functia publica de inspector asistent in cadrul Directiei de Sanatate Publica a judetului Cluj si, ulterior, in functia publica de conducere de sef serviciu in cadrul Politiei Locale Floresti functie exercitata cu caracter temporar).

Cum s-au format placile tectonice care produc cele mai mari dezastre naturale

Un cutremur dureaza cateva secunde sau cateva minute, dar procesul care a dus la destabilizarea scoartei planetei, care in prezent genereaza cutremure, a durat aproape un miliard de ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )