Libnet.ro
UNICEF

22:00

Horea Sulea, primarul celei mai mari comune din tara, Floresti, din judetul Cluj, acuzat de conflict de interese

Adevărul Adevărul,
Horea Sulea, primarul celei mai mari comune din tara, Floresti, din judetul Cluj, acuzat de conflict de interese

Potrivit Agentiei Nationale de Integritate, primarul comunei clujene Floresti, Horia Sulea, este acuzat de conflict de interese deoarece a semnat dispozitiile de numire prin care cumnata sa a fost numita in functia publica de inspector asistent in cadrul Directiei de Sanatate Publica a judetului Cluj si, ulterior, in functia publica de conducere de sef serviciu in cadrul Politiei Locale Floresti functie exercitata cu caracter temporar). continuă pe Adevărul

Cum sa va protejati in fata celei mai mari gauri de securitate de pe internet - Heartbleed

Ieri am aflat despre una dintre cele mai mari vulneravbilitati de pe internet, care a lasat milioane, zeci de milioane de calculatoare expuse. Heartbleed e o eroare din inima internetului, dintr-un protocol de securitate. Astazi vi-l explicam mai bine, va aratam ce site-uri au fost afectate si cum puteti sa va protejati.

Cele mai mari minciuni din manualele de istorie comuniste. Ce am invatat gresit despre Ceausescu, Burebista, Stefan cel Mare si Casa Regala

Obsedat sa apara si sa ramana in istorie, Nicolae Ceausescu a folosit manualele drept un instrument de propaganda prin care a falsificat faptele si evenimentele. Partidul comunist si cel mai uibit fiu al poporului erau cele mai importante subiecte, in timp ce perioada monarhiei era omisa aproape in intregime. Adevarul. ro va prezinta o analiza in care profesori de istorie demonteaza minciunile si propaganda din manualele de istorie.

CSU Craiova plateste salarii mai mari decat primele trei din Liga 1

Echipa CSU Craiova are o forta financiara deosebita pentru nivelul ligii secunde, iar Ilie Balaci spune ca la noua formatie din Banie se platesc salarii mai mari decat la primele trei echipe din prima liga.

Proiecte de Cristian Mungiu si Catalin Mitulescu au obtinut cele mai mari finantari de la Centrul National al Cinematografiei

Proiectele de lungmetraj fictiune RMN regia: Cristian Mungiu si Cristian Movila) si Fata muntilor regia: Catalin Mitulescu) au obtinut cele mai mari finantari in urma concursului organizat de Centrul National al Cinematografiei, 4. 000 de lei, respectiv 2. 000 de lei, se arata pe site-ul institutiei.

Procurorii vor pedepse mai mari pentru directorii RAT implicati in dosarul ridicarilor ilegale de masini

Judecatoria Brasov a condamnat in acest dosar patru persoane la cateva 5 ani de inchisoare fiecare pentru abuz in serviciu. Sentinta a fost deja atacata cu recurs de procurori care cer pedepse mai mari, dar si de inculpati care spera sa scape de puscarie.

Salariul mediu net a urcat in februarie cu un leu, pana la 1626 lei. Cele mai mari salarii au fost in industria tutunului. La capatul opus- industria hoteliera

In luna februarie 2014, salariul mediu net din Romania a fost de 1. 626 lei, mai mare cu un leu fata de ianuarie, arata datele comunicate luni dimineata de Statistica. Cel mai bine se castiga in industria tutunului 4648 lei), iar cele mai mici salarii se plateau in domeniul hotelier 957 lei). E drept, diferente sunt si pe zone geografice, Capitala fiind zona cu cele mai mari salarii. De asemenea, in cursul anului se inregistreaza fluctuatii ale salariilor determinate de acordarea premiilor anuale si a primelor de sarbatori decembrie, martie/aprilie). Acestea influenteaza cresterile sau scaderile in functie de perioada in care sunt acordate, conducand, in cele din urma, la estomparea fluctuatiilor castigului salarial lunar la nivelul intregului an.

Mircea Geoana: PSD, cel mai mare partid din Romania, nu isi permite sa nu aiba un candidat propriu la prezidentiale

Senatorul social-democrat Mircea Geoana sustine, intr-o postare pe Facebook, ca PSD, cel mai mare partid din tara, nu isi permite sa nu aiba un candidat propriu la alegerile prezidentiale, in conditiile in care astazi sunt doua variante: un Presedinte si un Guvern de stanga care reconstruiec Romania sau o coagulare a fortelor de dreapta in jurul lui Traian Basescu si continuarea regimului bolnav pe care acesta l-a ridicat in 10 ani.

Cel mai scump apartament din Bucuresti, valorand un milion de euro, a fost vandut

Pentrhouse-ul de 600 de metri patrati din centrul Bucurestiului, evaluat drept cel mai scump apartament din Bucuresti, a fost cumparat cu un milion de euro, scrie Digi 24. Apartamentul este situat la etajul al.

Dolarul - la cel mai slab curs din ultimele cinci luni, fata de valutele majore

Dolarul era tranzactionat ieri, pe piata americana, la cel mai slab curs din ultimele cinci luni, raportat la un cos alcatuit din alte valute majore, pe fondul speculatiilor potrivit carora minutele reuniunii din martie a Federal Reserve Fed) ar putea submina increderea care a stat la baza aprecierii recente a monedei SUA.

Justin Timberlake, cel mai elegant barbat din lume! Iata topul!

Justin Timberlake a fost desemat de Fashion ONE TV cel mai elegant barbat din lume. Artistul ii ia locul lui David Beckham, cel care a detinut locul 1 anul trecut. Iata ce alti barbati celebri figureaza in clasament.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )