Libnet.ro
UNICEF

00:07

Procurorii vor pedepse mai mari pentru directorii RAT implicati in dosarul ridicarilor ilegale de masini

Adevărul Adevărul,
Procurorii vor pedepse mai mari pentru directorii RAT implicati in dosarul ridicarilor ilegale de masini

Judecatoria Brasov a condamnat in acest dosar patru persoane la cateva 5 ani de inchisoare fiecare pentru abuz in serviciu. Sentinta a fost deja atacata cu recurs de procurori care cer pedepse mai mari, dar si de inculpati care spera sa scape de puscarie. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai mari brokeri online din SUA: Robotii de tranzactionare sunt un cancer pentru burse

Charles Schwab, fondatorul Charles Schwab Corporation - una dintre cele mai mari companii de brokeraj online din SUA, cu active de peste 2 trilioane de dolari, s-a alaturat numarului tot mai mare de critici la adresa algoritmilor de tranzactionare.

Salariul mediu net a urcat in februarie cu un leu, pana la 1626 lei. Cele mai mari salarii au fost in industria tutunului. La capatul opus- industria hoteliera

In luna februarie 2014, salariul mediu net din Romania a fost de 1. 626 lei, mai mare cu un leu fata de ianuarie, arata datele comunicate luni dimineata de Statistica. Cel mai bine se castiga in industria tutunului 4648 lei), iar cele mai mici salarii se plateau in domeniul hotelier 957 lei). E drept, diferente sunt si pe zone geografice, Capitala fiind zona cu cele mai mari salarii. De asemenea, in cursul anului se inregistreaza fluctuatii ale salariilor determinate de acordarea premiilor anuale si a primelor de sarbatori decembrie, martie/aprilie). Acestea influenteaza cresterile sau scaderile in functie de perioada in care sunt acordate, conducand, in cele din urma, la estomparea fluctuatiilor castigului salarial lunar la nivelul intregului an.

Ministerul Sanatatii, acord cu Federatia Sanitas: salarii mai mari si conditii de munca mai bune pentru angajati

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a semnat, luni, un acord de parteneriat cu Federatia Sanitas, document care fusese asumat si de fostul ministru al Sanatatii, prin care se angajeaza sa ia masuri pentru o salarizare corecta, pentru conditii mai.

Cele mai mari banci din Romania isi fac propria organizatie patronala, separata de Asociatia Romana a Bancilor patronata de Radu Ghetea. Seful CEC Bank: ARB are suficiente subiecte de care sa se ocupe in continuare

Executivii BCR, BRD, Raiffeisen si UniCredit Tiriac Bank au depus actele constitutive pentru infiintarea primei organizatii patronale din sectorul bancar romanesc, cu intentia de a invita cat mai multe alte banci sa se alature acesteia. Cele patru banci, ale caror active insumeaza aproape jumatate din totalul activelor din sectorul bancar si peste o treime din totalul salariatilor, au depus cererea de infiintare a Consiliului Patronatelor Bancare din Romania CPBR), o organizatie oarecum paralela cu Asociatia Romana a Bancilor conduse de seful CEC Bank, Radu Ghetea. Contactat de HotNews. ro, Ghetea a declarat ca au mai existat discutii in acest sens in cadrul ARB, dar votul majoritar a fost impotriva transformarii Asociatiei intr-o institutie patronala. ARB are suficiente subiecte de care sa se ocupe in continuare, a mai explicat Ghetea.

Unul dintre cele mai mari sisteme de transfer rapid de bani din Rusia a incetat sa functioneze in Republica Moldova

De astazi, in Republica Moldova a incetat sa mai presteze servicii sistemul de transferuri rapide Bistraya Pochta. Decizia apartine filialei din Rusia a bancii Raiffeisen, care administreaza sistemul.

Dacia, vanzari de 3 ori mai mari in Marea Britanie in T1

Vanzarile de autoturisme Dacia in Marea Britanie au crescut de aproape 3,5 ori in primele trei luni din 2014 fata de perioada corespunzatoare a anului trecut, la peste 6. 800 unitati, cel mai puternic avans in randul marcilor de volum, intr-o piata in.

Masinile electrice devin atat de populare incat vor fi obligate sa fie mai zgomotoase pentru protectia pietonilor

Tehnologia masinilor electrice avanseaza si odata cu ea se pot vedea si pericolele pe care le ridica acestea. Faptul ca sunt foarte silentioase reprezinta un avantaj, dar care poate crea haos pe strada. O noua lege propusa in Parlamentul European ar putea introduce niveluri obligatorii de zgomot pentru acestea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )