Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firme romanesti vor sa intre pe piata din Turkmenistan

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Firme romanesti vor sa intre pe piata din Turkmenistan

intelegem ca Turkmenistanul are nevoie de certitudini legate de cantitatile de gaze ce pot fi furnizate pe piata UE Firmele romanesti Romelectro si SIVECO sunt interesate sa intre pe piata din Turkmenis-tan in domeniile constructiilor energetice si IT, a declarat ieri presedintele Traian Basescu, la intrevederea cu presedintele Gurbanguli Berdamuhamedov. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu: Firme romanesti ca Romelectro si SIVECO, interesate sa intre pe piata din Turkmenistan

Presedintele Traian Basescu a declarat, la intrevederea cu presedintele turkmen Gurbanguli Berdamuhamedov, ca firmele romanesti Romelectro si SIVECO sunt interesate sa intre pe piata din Turkmenistan in domeniile constructiilor energetice si IT, transmite Mediafax.

Basescu: Firme romanesti ca Romelectro si SIVECO, interesate sa intre pe piata din ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, la intrevederea cu presedintele Gurbanguli Berdamuhamedov, ca firmele romanesti Romelectro si SIVECO sunt interesate sa intre pe piata din Turkmenistan in domeniile constructiilor energetice si IT, informeaza Mediafax. Seful statului a afirmat ca pe langa Romelectro si SIVECO mai sunt si alte firme romanesti interesate sa obtina contracte in Turkmenistan pentru furnizare si mentenanta de utilaj petrolier si de extractie a gazelor naturale, precum si in .

Basescu: Turkmenistanul doreste certitudini pentru gazele livrate UE. Firme romanesti, interesate sa intre pe piata turkmena

Firmele romanesti vor patrunde pe piata din Turkmenistan, a anuntat presedintele Traian Basescu. Seful statului se afla in aceste zile in Turkmenistan in cadrul unei intalniri oficiale cu.

Topul celor mai mari rivalitati intre coechipierii din Formula 1

Racirea relatiilor intre Lewis Hamilton si Jenson Button, coechipieri la McLaren-Mercedes pentru ultimele cinci curse ale sezonului, readuce in discutie rivalitatea existenta intre colegii de echipa de-a lungul istoriei Formulei 1. Si nu au fost deloc putine duelurile interne. Vedeti mai jos un top 5 al celor mai aprige rivalitati intre coechipieri.

Unde vor candida sefii din UDMR.

Consiliul Permanent al UDMR va validat candidatii Uniunii din 407 de colegii parlamentare, pentru alegerile din 9 decembrie. Anuntul a fost facut de presedintele UDMR, Hunor Kelemen, care a adaugat ca, pentru inca 45 de colegii, validarea candidatilor se va incheia in data de 20 octombrie. Secretariatul general al UDMR este imputernicit sa se ocupe de aceste 45 de colegii, in asa fel incat sa avem toate candidaturile inregistrate in data de 26 octombrie, a spus Hunor Kelemen. Colegii in .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2164 seconds )