Libnet.ro
UNICEF

16:30

Flanco Retail, vanzari mai mari cu 20% in ianuarie - aprilie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Flanco Retail, vanzari mai mari cu 20% in ianuarie - aprilie

Flanco Retail a inregistrat in primele patru luni ale anului o crestere a vanzarilor de 20%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, pana la nivelul de 235 de milioane de lei, arata un comunicat al companiei transmis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Eurostat: Romania are una dintre cele mai mari diferente dintre ratele de angajare ale barbatilor si ale femeilor

Diferenta dintre ratele de angajare ale barbatilor si femeilor in Romania este una dintre cele mai mari din Uniunea Europeana, potrivit Eurostat. Datele oferite de biroul de statistica se refera la.

Safety Broker a intermediat prime brute cu 12% mai mari decat in aceeasi perioada din 2014

Safety Broker a intermediat in primul trimestru al acestui an prime brute in valoare de peste 91,3 milioane lei 20,6 milioane euro), cu 12,06% mai mult decat cele 81,4 milioane lei intermediate in perioada corespondenta a anului trecut, arata un comunicat remis azi redactiei.

Cele mai mari greseli in privinta sanatatii: luam pastile cu pumnul si ne diagnosticam pe internet. Suntem un popor fascinat de medicamente

Romanii se pricep la fotbal si la politica, spune vorba din popor. Daca am completa, am spune ca ne pricepem si la medicina, domeniu de care suntem pasionati nu doar datorita serialului Dr. House.

TOP 8 cele mai mari povesti de dragoste din istorie

Se spune ca dragostea este un camp de lupta, dar in unele cazuri dragostea chiar a provocat razboaie si durere, chiar schimband cursul istoriei. Oameni simpli, regi si regine, artisti sau filosofi, toti si-au.

Teodorovici a mai gasit o solutie pentru o Loterie a bonurilor fiscale cu premii mai mari: 100 de castigatori pentru bonuri aferente unei zile

O solutie pentru ca premiile la Loteria bonurilor fiscale sa fie mai mari este ca, pentru toate bonurile castigatoare aferente unei zile, sa fie selectati doar 100 de castigatori, astfel incat suma primita sa fie consistenta, iar solicitarea bonului sa fie stimulata.

Planul indraznet al unuia dintre cei mai mari antreprenori: Vrea sa consumam energie electrica din bateriile sale

Daca te gandeai ca platesti facturi prea mari pentru energia electrica, Tesla Motors are baterii care iti pot usura costul lunar. Si acesta e planul pentru a le aduce in case.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )