Libnet.ro
UNICEF

19:00

Teodorovici a mai gasit o solutie pentru o Loterie a bonurilor fiscale cu premii mai mari: 100 de castigatori pentru bonuri aferente unei zile

Adevărul Adevărul,
Teodorovici a mai gasit o solutie pentru o Loterie a bonurilor fiscale cu premii mai mari: 100 de castigatori pentru bonuri aferente unei zile

O solutie pentru ca premiile la Loteria bonurilor fiscale sa fie mai mari este ca, pentru toate bonurile castigatoare aferente unei zile, sa fie selectati doar 100 de castigatori, astfel incat suma primita sa fie consistenta, iar solicitarea bonului sa fie stimulata. continuă pe Adevărul

Eugen Teodorovici: O solutie pentru Loteria bonurilor fiscale este selectarea a doar 100 de castigatori, astfel incat castigurile sa fie unele consistente

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat marti ca o solutie pentru ca premiile la Loteria bonurilor fiscale sa fie mai valoroase este ca, pentru toate bonurile castigatoare aferente unei luni, sa fie.

Teodorovici: O solutie pentru Loteria bonurilor fiscale este selectarea a doar 100 de castigatori

O solutie pentru ca premiile la Loteria bonurilor fiscale sa fie mai valoroase este ca, pentru toate bonurile castigatoare aferente unei zile, sa fie selectati doar 100 de castigatori, astfel incat suma primita sa fie consistenta, iar solicitarea bonului sa fie stimulata, afirma ministrul Finantelor, citat de surse din presa.

Ce propune Teodorovici pentru Loteria bonurilor fiscale

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorivici, a declarat, marti, ca o solutie pentru ca premiile la Loteria bonurilor fiscale sa fie mai valoroase este ca, pentru toate bonurile castigatoare aferente unei zile, sa fie selectati doar 100 de castigatori, informeaza Mediafax.

Solutie pentru ca premiile la Loteria bonurilor fiscale sa fie mai valoroase. Ce propune ministrul Finantelor

O solutie pentru ca premiile la Loteria bonurilor fiscale sa fie mai valoroase este ca, pentru toate bonurile castigatoare aferente unei luni, sa fie selectati doar 100 de castigatori, astfel incat suma .

Loteria bonurilor fiscale, schimbata? Ar putea fi doar 100 de castigatori

O solutie pentru ca premiile la Loteria bonurilor fiscale sa fie mai valoroase este ca, pentru toate bonurile castigatoare aferente unei zile, sa fie selectati doar 100 de castigatori, astfel incat suma primita sa fie consistenta, iar solicitarea.

Castigatori Loteria bonurilor fiscale: peste 15.000 de norocosi. Premiul scade la 66 lei

Peste 15. 000 de cereri de revendicare a premiilor la Loteria bonurilor fiscale organizata de Paste au fost depuse de marti, 14 aprilie, si pana joi, 30 aprilie, la ora 14. 00, valoarea castigului scazand astfel la 66 de lei pentru fiecare bon fiscal castigator. Cererile de revendicare a premiilor pentru bonurile fiscale emise la 7 februarie, cu valoarea cuprinsa intre 6 lei si 6,99 lei, mai pot fi depuse pana la 13 mai.

Loteria Bonurilor Fiscale: Peste 15.000 de cereri de revendicare a premiului, iar valoarea acestuia a scazut la 66 de lei

Pana in prezent au fost depuse peste 15. 000 de cereri de revendicare a premiului pus la bataie de ANAF la Loteria Bonurilor Fiscale. Astfel, valoarea castigului a ajuns la 66 de lei pe fiecare bon fiscal cu.

Starul bollywoodian Salman Khan, gasit vinovat pentru OMOR din culpa. Risca pana la 10 ANI de inchisoare

Starul de la Bollywood Salman Khan a fost gasit vinovat pentru omor din culpa, miercuri, de o instanta din Mumbai, dupa ce, in 2002, a accidentat cinci persoane, dintre care una a murit, si a fugit de la locul.

Ponta a cerut o solutie pentru proiectul autostrazii Comarnic-Brasov

Premierul prezinte o solutie si pentru proiectul autostrazii Comarnic-Brasov, adaugand ca, dupa gasirea acestei solutii, membrii Guvernului se pot retrage in glorie.

Protejeaza-ti investitia: cele mai cautate accesorii pentru gadgeturi - in medie, utilizatorii cumpara 5-6 accesorii pentru smartphone

Un gadget valoros nu are cum sa nu fie insotit si de accesorii pe masura in primul rand deoarece iti poate proteja o investitie deseori mare si, de ce nu, in al doilea rand deoarece il pune in valoare mai mult. Analizam cateva dintre cele mai.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )