Libnet.ro
UNICEF

09:00

Flota Wizz Air din Cluj-Napoca, dotata cu cea de-a cincea aeronava

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Flota Wizz Air din Cluj-Napoca, dotata cu cea de-a cincea aeronava

Wizz Air, a intampinat astazi a cincea aeronava Airbus A 320 la baza sa din Cluj-Napoca, anunta compania prin intermediul unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Jitesh Sah este numit seful biroului Evalueserve din Cluj-Napoca

Jitesh Sah este numit seful biroului Evalueserve din Cluj-Napoca, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Cultura de cannabis, descoperita in sediul unei firme din Cluj-Napoca! Doi barbati au fost retinuti de politistii de la Antidrog

Doi barbati din municipiul Cluj-Napoca sunt banuiti de savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc. Acestia au fost retinuti pentru 24 de ore. Politistii le-au gasit in sediul firmei 42.

Wizz Air isi reduce planurile de investitii in Marea Britanie

Wizz Air isi va modifica planurile de expansiune in Marea Britanie din cauza deprecierii lirei sterline dupa votul din 23 iunie pentru Brexit, transmite Reuters.

Wizz Air introduce zboruri din Bucuresti spre Billund si Hanovra

Operatorul low-cost Wizz Air a lansat doua rute noi din Bucuresti, spre Billund, Danemarca, respectiv Hanovra, Germania, la preturi incepand de la 109 lei, informeaza compania, prin intermediul unui comunicat de presa.

incep examenele si pentru profesori. Care sunt posturile cu cea mai mare concurenta din Cluj

Aproape 1. 200 de persoane care vor sa preda din toamna elevilor din Cluj sustin miercuri, 19 iulie, examenul de Titularizare. national pentru ocuparea posturilor didactice pentru anul scolar 2016-2017. 16 dintre acestia sunt absolventi 2016.

Scoala de agenti de politie din Cluj are doi sefi de promotie. Cu cat au absolvit acestia

Peste 100 de tineri au absolvit vineri, 22 iulie, Scoala de Agenti de Politie Septimiu Muresan Cluj-Napoca. Anul acesta este a doua oara in istoria unitatii cand unitatea are doi sefi de promotie.

Cluj: 500 de artefacte dacice din Muntii Orastiei, reconstituite in format 3D in cadrul unui proiect de un milion de euro

Un numar de 500 de artefacte descoperite de arheologi in Muntii Orastiei au fost reconstituite in format 3D in cadrul unui proiect in valoare de un milion de euro, realizat in urma unei colaborari intre Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Muzeul National de Istorie a Transilvaniei si Universitatea Babes-Bolyai. Artefactele urmeaza sa fie prezentate la expozitii tematice in muzee din Cluj si Deva, dar si din strainatate.

Ce spun managerii a doua scoli acuzate de ambasadorul Turciei: Suntem opusul oamenilor care fac atacuri. Vrem sa aratam ca musulmanul nu e terorist

Nici fostul si nici actualul manager al Scolii Spectrum din Cluj-Napoca nu isi pot explica reactia ambasadorului Turciei. Ali Alparslan Yagmur si Ismail Okan Gur, dascali de doua decenii in Romania, apreciaza acuzatiile oficialului turc ca nefondate.

Gigantul Porsche isi mareste echipa din Ardeal. Clujul a devenit tot mai interesant pentru industria auto mondiala

MHP, o companie de consultanta in IT, afiliata concernului Porsche, anunta ca renumita marca de automobile vrea sa-si mareasca echipa din Cluj-Napoca cu 30 de programatori.

Modificari in mersul trenurilor intre Cluj si Dej. Cand au loc acestea si despre ce trenuri personale e vorba

CFR Calatori va informeaza ca sambata si duminica aceasta, 23 si 24 iulie, dar si urmatoarele, 30 si 31 iulie, sunt modificari in circulatia trenurilor de calatori intre statiile Cluj-Napoca si Dej.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )