Libnet.ro
UNICEF

09:00

FNGCIMM ar putea garanta proiectele cu finantare europeana pentru stimularea investitiilor si dezvoltarea IMM-urilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FNGCIMM ar putea garanta proiectele cu finantare europeana pentru stimularea investitiilor si dezvoltarea IMM-urilor

Astazi in sedinta de Guvern a fost aprobat Memorandumul prin care Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM FNGCIMM) va fi desemnat ca Organism de implementare pentru Instrumentele Financiare de tip garantii finantate din Fondurile Europene Structurale si de Investitii 2014-2020. continuă pe Ziarul Bursa

Primarul Galatiului a semnat astazi un nou contract de finantare europeana pentru cresterea performantei energetice a trei blocuri de locuinte

Beneficiarele acestui proiect sunt blocurile Y5, Y6 si Y7 din cadrul Asociatiei de proprietari nr. 518, iar lucrarile vor fi gata la sfarsitul anului viitor.

Fondul National de Garantare pentru IMM-uri va garanta proiecte cu fonduri europene pentru perioada 2014-2020

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM) ar putea garanta proiectele cu finantare europeana din exercitiul financiar 2014-2020 pentru Programul Operational Regional, Programul Operational Competitivitate si Programul Operational Capital Uman.

Sase puncte pentru stimularea cresterii economice pe termen lung in Romania

O strategie de stimulare a cresterii economice pe termen lung ar putea include doua etape. Principalele componente ale primei etape ar fi: i) acordarea statutului de prioritate nationala investitiilor in infrastructura de transport; ii) clarificarea drepturilor de proprietate; iii) reducerea coruptiei; iv) restucturarea sectorului intreprinderilor de stat; v) reforma legislatiei privind migratia; vi) reforma impozitelor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )