Libnet.ro
UNICEF

07:30

Fondul National de Garantare pentru IMM-uri va garanta proiecte cu fonduri europene pentru perioada 2014-2020

Adevărul Adevărul,
Fondul National de Garantare pentru IMM-uri va garanta proiecte cu fonduri europene pentru perioada 2014-2020

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM) ar putea garanta proiectele cu finantare europeana din exercitiul financiar 2014-2020 pentru Programul Operational Regional, Programul Operational Competitivitate si Programul Operational Capital Uman. continuă pe Adevărul

Certinvest a lansat o platforma alternativa de finantare pentru IMM-uri

Certinvest IMM, o societate de investitii, infiintata in luna noiembrie, isi propune sa investeasca 30-50 de milioane de euro, in urmatorii trei ani, exclusiv in obligatiuni emise de IMM-uri din Romania, au anuntat marti reprezentantii companiei.

Razvan Nicolescu, despre propunerea ANRE de amanare a liberalizarii pretului la gaze pentru CET-uri: De ce trebuie aplicata amanarea doar pentru CET-uri si nu si pentru IMM-uri?

Departamentul pentru Energie cere Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) sa raspunda la mai multe intrebari inainte de a da curs solicitarii acesteia de a amana prin OUG liberalizarea pretului la gaze in cazul CET-urilor care livreaza energie termica populatiei, a declarat pentru HotNews. ro ministrul delegat pentru energie, Razvan Nicolescu. Acesta a spus ca una dintre intrebarile la care trebuie sa raspunda ANRE este De ce aceasta amanare de liberalizare trebuie sa se aplice doar CET-urilor si nu celorlalti consumatori care inca mai sunt reglementati, adica IMM-uri?. Vezi in text care sunt celalalte intrebari transmise de ministru reprezentantilor ANRE.

Jianu, ministrul pentru IMM, atac la seful CEC Bank: Vom transforma o banca de stat in banca de dezvoltare fara sa ne impiedicam de o anumita persoana

Intentia noastra este sa avem o banca de dezvoltare si nu trebuie sa ne impiedicam de o persoana banca vizata ar fi CEC Bank, al carei presedinte- Radu Ghetea- s-a opus constant acestui proiect-n. red). O asemenea actiune trebuie asumata indiferent de parerea unei persoane sau alta. Important e sa se faca aceasta banca!, a spus marti ministrul delegat pentru IMM-uri, in cadrul unei conferinte organizate de Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei. Ministrul Jianu are programata o intalnire marti la sediul BNR pe tema transformarii CEC Bank in banca de investitii.

Vrem sa transformam CEC Bank sau EximBank in banca pentru dezvoltare

CEC Bank sau EximBank ar putea fi convertita intr-o banca de dezvoltare a Romaniei, a declarat, ieri, Florin Jianu, ministrul delegat pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism, intr-o conferinta a grupului de lucru pentru IMM-uri din cadrul Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei.

Nicolescu: Avem acordul scris al CE. Pretul gazelor pentru CET-uri nu va creste

Comisia Europeana a dat Guvernului Romaniei un acord scris privind pretul la gaze pentru centralele termice CET-uri). Astfel, Executivul va adopta, saptamana viitoare, o ordonanta de urgenta in domeniu, astfel incat pretul la gaze sa nu creasca pentru CET-uri, a declarat ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu.

Chinezii au creat cel mai ciudat telefon pentru selfie-uri

Daca telefonul Oppo cu o camera rotativa nu era suficient de ciudat, din China vine un model cu o camera aparte pentru selfie. Tot mai multi producatori lanseaza telefoane bune pentru selfie-uri, dar chinezii reusesc sa aiba unul cu totul special. E vorba de modelul Doov Nike V1 a carui camera se pliaza pe spatele telefonului si sare la selfie cand vrei asta. Pana acum, Oppo cu telefoanele N1 si N3 a adus pe smartphone-uricamera care se roteste, un concept [].

FNGCIMM ar putea garanta proiectele cu finantare europeana pentru stimularea investitiilor si dezvoltarea IMM-urilor

Astazi in sedinta de Guvern a fost aprobat Memorandumul prin care Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM FNGCIMM) va fi desemnat ca Organism de implementare pentru Instrumentele Financiare de tip garantii finantate din Fondurile Europene Structurale si de Investitii 2014-2020.

Florin Jianu,ministrul delegat pentru IMM, Mediu de Afaceri si Turism:La proiectul Romania Start-up au fost depuse 164 de proiecte, acestea depasind cu mult bugetul alocat

La proiectul Romania Start-up au fost depuse 164 de proiecte, acestea depasind cu mult bugetul programului. Ii multumesc public ministrului Eugen Teodorovici pentru intregul sprijin acordat acestui concept. E pentru prima oara cand un concept are logica in Romania, a declarat marti Florin Jianu, ministrul delegat pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism, la o conferinta organizata de Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )