Libnet.ro
UNICEF

06:00

Nicolescu: Avem acordul scris al CE. Pretul gazelor pentru CET-uri nu va creste

România Liberă România Liberă,
Nicolescu: Avem acordul scris al CE. Pretul gazelor pentru CET-uri nu va creste

Comisia Europeana a dat Guvernului Romaniei un acord scris privind pretul la gaze pentru centralele termice CET-uri). Astfel, Executivul va adopta, saptamana viitoare, o ordonanta de urgenta in domeniu, astfel incat pretul la gaze sa nu creasca pentru CET-uri, a declarat ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu. continuă pe România Liberă

Razvan Nicolescu: Avem acordul scris al Comisiei Europene si saptamana viitoare vom aproba un proiect de OUG privind amanarea liberalizarii preturilor la gaze in cazul CET-urilor

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a anuntat miercuri la inceputul sedintei de Guvern, ca a obtinut acordul Comisiei Europene in vederea amanarii liberalizarii preturilor la gaze utilizate pentru producerea energiei termice furnizate populatiei. Reamintim ca Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) a solicitat Departamentului pentru Energie elaborarea unui proiect de OUG prin care sa fie amanata liberalizarea preturilor la gazele achizitionate de CET-uri in vederea producerii de energie termica pentru consumatorii casnici. In caz contrar, energia termica s-ar scumpi de la 1 ianuarie 2015.

Razvan Nicolescu a obtinut acordul Comisiei Europene astfel incat pretul gazelor pentru CET-uri sa nu mai creasca. Gigacaloria nu se mai scumpeste

Guvernul a primit acordul scris al Comisiei Europene privind pretul la gaze pentru centralele termice CET-uri) si va adopta, saptamana viitoare, o ordonanta de urgenta in domeniu, astfel incat pretul la gaze sa nu creasca pentru CET-uri, a declarat Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie.

Razvan Nicolescu: Nu se creste nici pretul la gaze la populatie, nici la CET-uri

Guvernul a primit acordul scris al Comisiei Europene privind pretul la gaze pentru centralele termice CET-uri) si va adopta, saptamana viitoare, o ordonanta de urgenta in domeniu, astfel incat pretul la gaze sa nu creasca pentru CET-uri, a declarat.

Ministrul Energiei: Pretul gazului pentru populatie nu creste in ianuarie

UPDATE: Ministrul Energiei Razvan Nicolescu a anuntat ca pretul gazului pentru populatie nu se modifica in luna ianuarie. Nu se modifica pretul. Pretul ramane asa, cum este in momentul de fata,a.

Ponta: Nu va creste pretul gazelor nici pentru populatie, nici pentru CET-uri

Premierul Victor Ponta a declarat in deschiderea sedintei de Guvern de miercuri ca pretul gazelor nu va creste nici pentru populatie, nici pentru CET-uli, in acest sens existand si un acord cu Comisia Europeana.

UPDATE. Ponta: Povestea cu vacanta Dubai e o lucratura a ofiterului acoperit Rares Bogdan. Am platit pretul politic pentru votul in diaspora. Legea trebuie schimbata

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in plenul Camerei Deputatilor, intr-o dezbatere privind votul in diaspora, ca am platit pretul politic pentru ce s-a intamplat si ca ar fi nevoie de schimbarea legii electorale si introducerea votului electronic sau prin corespondenta.

Ponta: Am platit pretul politic pentru votul in diaspora. Legea trebuie schimbata

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in plenul Camerei Deputatilor, intr-o dezbatere privind votul in diaspora, ca am platit pretul politic pentru ce s-a intamplat si ca ar fi nevoie de schimbarea legii electorale si introducerea votului electronic sau prin corespondenta.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )