Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ponta: Nu va creste pretul gazelor nici pentru populatie, nici pentru CET-uri

România Liberă România Liberă,
Ponta: Nu va creste pretul gazelor nici pentru populatie, nici pentru CET-uri

Premierul Victor Ponta a declarat in deschiderea sedintei de Guvern de miercuri ca pretul gazelor nu va creste nici pentru populatie, nici pentru CET-uli, in acest sens existand si un acord cu Comisia Europeana. continuă pe România Liberă

Razvan Nicolescu: Nu se creste nici pretul la gaze la populatie, nici la CET-uri

Guvernul a primit acordul scris al Comisiei Europene privind pretul la gaze pentru centralele termice CET-uri) si va adopta, saptamana viitoare, o ordonanta de urgenta in domeniu, astfel incat pretul la gaze sa nu creasca pentru CET-uri, a declarat.

Nicolescu: Avem acordul scris al CE. Pretul gazelor pentru CET-uri nu va creste

Comisia Europeana a dat Guvernului Romaniei un acord scris privind pretul la gaze pentru centralele termice CET-uri). Astfel, Executivul va adopta, saptamana viitoare, o ordonanta de urgenta in domeniu, astfel incat pretul la gaze sa nu creasca pentru CET-uri, a declarat ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu.

Razvan Nicolescu a obtinut acordul Comisiei Europene astfel incat pretul gazelor pentru CET-uri sa nu mai creasca. Gigacaloria nu se mai scumpeste

Guvernul a primit acordul scris al Comisiei Europene privind pretul la gaze pentru centralele termice CET-uri) si va adopta, saptamana viitoare, o ordonanta de urgenta in domeniu, astfel incat pretul la gaze sa nu creasca pentru CET-uri, a declarat Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie.

Ministrul Energiei: Pretul gazului pentru populatie nu creste in ianuarie

UPDATE: Ministrul Energiei Razvan Nicolescu a anuntat ca pretul gazului pentru populatie nu se modifica in luna ianuarie. Nu se modifica pretul. Pretul ramane asa, cum este in momentul de fata,a.

Creditele pentru populatie si firme au crescut cu 0,3%, la 213,78 miliarde lei

Creditele pentru populatie si firme au inregistrat in octombrie o crestere cu 0,3% fata de septembrie, la 213,78 miliarde lei, pe fondul aprecierii imprumuturilor in lei cu 1% si al deprecierii celor in valuta cu 0,2%, iar comparativ cu octombrie anul trecut, nivelul s-a redus cu 3,3%, a anuntat BNR.

Creditele pentru populatie si firme au crescut cu 0,3% in octombrie

Creditele pentru populatie si firme au crescut in octombrie cu 0,3% fata de luna septembrie, ajungand astfel la valoarea toatala de 213,78 de miliarde de lei. Cresterea a fost data in conditiile aprecierii imprumuturilor in lei cu 1% si a deprecierii celor in valuta cu 0,2%. Totusi, potrivit Bancii Nationale, nivelul creditelor a scazut cu 3,3% fata de nivelul inregistrat in luna octombrie a anului trecut.

Creditele pentru populatie si firme au crescut cu 0,3% in octombrie, la 213,78 miliarde lei

Creditele pentru populatie si firme au inregistrat in octombrie o crestere cu 0,3% fata de septembrie, la 213,78 miliarde lei, pe fondul aprecierii imprumuturilor in lei cu 1% si a deprecierii celor in valuta cu 0,2%, iar comparativ cu octombrie anul.

Ludovic Orban: Victor Ponta sa-si dea demisia pentru faptul ca cetateni din diaspora nu au putut vota, este o pata pe obrazul tarii (VIDEO)

Deputatul PNL Ludovic Orban i-a cerut, marti, in plen, premierului Victor Ponta sa-si dea demisia pentru faptul ca cetateni din diaspora nu au putut vota si ca este o pata pe obrazul tarii. in.

Anuntul facut de ministrul pentru Energie: Pretul la gaze pentru centralele termice nu va creste

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a anuntat ca Guvernul a primit acordul scris al Comisiei Europene privind pretul la gaze pentru centralele termice CET-uri) si va adopta, saptamana viitoare,.

ANRE sustine ca nu avem nevoie de avizul CE pentru exceptarea CET-urilor din calendarul liberalizarii

ACTUALIZARE 12:25 Presedintele ANRE, Niculae Havrilet, a declarat, in urma cu putin timp, ca nu este nevoie ca sara noastra sa obtina acceptul Comisiei Europene ca sa poate excepta CET-urile de la calendarul liberalizarii. Pana in momentul de fata, ANRE a publicat lunar cuantumul gazelor de import pe care populatia si CET-urile le consuma, fara a ridica probleme in cadrul Comisiei Europene.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2546 seconds )