Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ponta: Am platit pretul politic pentru votul in diaspora. Legea trebuie schimbata

România Liberă România Liberă,
Ponta: Am platit pretul politic pentru votul in diaspora. Legea trebuie schimbata

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in plenul Camerei Deputatilor, intr-o dezbatere privind votul in diaspora, ca am platit pretul politic pentru ce s-a intamplat si ca ar fi nevoie de schimbarea legii electorale si introducerea votului electronic sau prin corespondenta. continuă pe România Liberă

UPDATE. Ponta: Povestea cu vacanta Dubai e o lucratura a ofiterului acoperit Rares Bogdan. Am platit pretul politic pentru votul in diaspora. Legea trebuie schimbata

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in plenul Camerei Deputatilor, intr-o dezbatere privind votul in diaspora, ca am platit pretul politic pentru ce s-a intamplat si ca ar fi nevoie de schimbarea legii electorale si introducerea votului electronic sau prin corespondenta.

Victor Ponta, in Parlament: Am platit pretul politic pentru evenimentele din diaspora, e un pret meritat (VIDEO)

PremierulVictor Ponta a declarat, marti, in Parlament, ca a platit pretul politic pentru evenimentele din diaspora de pe data de 16 noiembrie si a propus parlamentarilor doua solutii pentru ca la.

Ponta: Regret faptul ca nu au putut vota toti romanii din diaspora, am platit pretul politic

Premierul Victor Ponta, presedintele PSD, a spus, marti, ca regreta faptul ca unii romani din strainatate nu au putut vota la alegerile prezidentiale. Regret faptul ca nu au putut vota toti romanii din.

Ministrul Energiei: Pretul gazului pentru populatie nu creste in ianuarie

UPDATE: Ministrul Energiei Razvan Nicolescu a anuntat ca pretul gazului pentru populatie nu se modifica in luna ianuarie. Nu se modifica pretul. Pretul ramane asa, cum este in momentul de fata,a.

Victor Ponta este principalul vinovat pentru propriul esec

Victor Ponta este principalul vinovat pentru propriul esec, in aceste alegeri, el nu a reprezentat un prototip credibil pentru ce inseamna profilul de presedinte - considera Octavian Stireanu, consilierul prezidential al lui Ion Iliescu in perioada 2000-2004 si fost parlamentar in doua legislaturi.

Ponta, in plenul Camerei: Fac apel la partide sa adopte votul electronic

Premierul Victor Ponta a declarat, in dezbaterea din plenul Camerei, ca regreta ca cetateni din diaspora nu au putut vota, a platit pretul politic si a facut apel la partide sa adopte cadrul legislativ necesar: votul electronic si desemnarea unei institutii nepolitice pentru organizarea votului.

Bogdan Chirieac, la Panorama: Ponta a pierdut alegerile pentru ca echipa sa de campanie a ignorat semnalul cumplit dat de romanii din diaspora, in primul tur

Jurnalistul Bogdan Chirieac a declarat, in editia de sambata a emisiunii Panorama, ca Victor Ponta a pierdut alegerile pentru ca echipa sa de campanie a ignorat semnalul cumplit dat de romanii din diaspora,.

Victor Ponta: Imi pare rau pentru multe lucruri spuse in campanie la adresa lui Klaus Iohannis

Victor Ponta a fost intrebat daca isi mentine afirmatia facuta in urma cu cateva saptamani, respectiv faptul ca presedintele ales, Klaus Iohannis, va primi un verdicat nefavorabil de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Ioan Niculae a platit 90.000 $ pentru a vana un elefant, a-l impaia si transfera in Europa

Ioan Niculae, unul dintre cei mai bogati oameni din Romania , a platit 40. 000 de dolari pentru a vana un elefant, dupa care alti 50. 000 de dolari pentru a-l impaia si transfera in Europa din Africa de Sud, relateaza cotidianul sud-african Sunday.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2464 seconds )