Libnet.ro
UNICEF

19:31

Fonduri nerambursabile 2018: Aproape 100 milioane Euro pentru mici afaceri cu fabricute de bere, tuica, pine, nghetata

Hotnews Hotnews,
 Fonduri nerambursabile 2018: Aproape 100 milioane Euro pentru mici afaceri cu fabricute de bere, tuica, pine, nghetata

Antreprenorii romani care au fabricute de bere, tuica, paine, inghetata si alte produse alimentare vor putea obtine fonduri nerambursabile cu valori maxime variind intre 200. 000 Euro si 2,5 milioane Euro pentru investitii, printr-o schema de ajutor de stat cu un buget total de 98,3 milioane Euro in anul 2018, potrivit unui proiect de ordin al ministrului Agriculturii. continuă pe Hotnews

Fonduri europene 2018: Cte 200.000 Euro-7 milioane Euro pentru incubatoare de afaceri - s-au prelungit nscrierile. Ghidul solicitantului si planul de afaceri

Statul a prelungit perioada de depunere a proiectelor pentru fondurile europene cuprinse intre 200. 000 de euro si 7 milioane de euro fiecare, pentru finantarea incubatoarelor de afaceri, in care se pot dezvolta start-upuri si alte mici business-uri in Romania. Descarca din text Ghidul solicitantului si planul de afaceri pentru incubatoare.

SRI si CERT-RO vor cheltui cte 30 milioane de euro pentru proiecte europene de securitate cibernetica

Serviciul Roman de Informatii SRI) si Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO) vor cheltui cate 30 de milioane de euro din fonduri europene si de la bugetul de stat, in doua proiecte de securitate cibernetica.

Un proiect inedit de milioane de euro pentru a-i scapa pe oameni de saracie: bani pentru sapun, educatie si mutarea toaletei in casa

In comuna Hiliseu Horia, situata la granita de nord a Romaniei, in judetul Botosani, autoritatile locale au accesat un proiect inedit pe fonduri europene pentru a combate saracia.

Oficial: Romnia risca sa piarda 561 de milioane de euro dintr-un singur program operational, prin dezangajare

Romania risca sa piarda prin dezangajare fonduri europene de 561,73 milioane euro din Programul Operational Regional, gestionat de autoritatea de management din subordinea Ministerului Dezvoltarii Regionale. Informatia este data de acest minister, care vrea sa evite o perte din pierderi prin mutarea altui program operational, care a mers mai bine.

BCR si-a crescut profitul net la 54,3 milioane euro

Banca Comerciala Romana BCR) a obtinut un profit net de 252,7 milioane lei 54,3 milioane euro), in primul trimestru din acest an, in crestere de la 196,3 milioane lei 43,4 milioane euro), in aceeasi perioada a anului trecut.

7 milioane de euro, pentru reabilitarea fantanilor din centrul Capitalei

Apa Nova investeste 7 milioane de euro in realibitarea a 17 fantani din centrul Capitalei, printre care si fantana Unirea. Lucrarile se vor desfasura pana in luna septembrie a acestui an, existand posibilitatea ca traficul sa fie restrictionat temporar.

VIDEO Imagini din avion cu tronsonul feroviar Deva-Vintu de Jos. Pro Infrastructura: Consideram inacceptabila cheltuirea a 7-9 milioane euro/km pentru reconstructia unei cai ferate fara eliminarea completa a gtuirilor de trafic si trecerilor la nivel

Coridorul IV feroviar este reconstruit cu costuri imense, si cu toate acestea exista o serie de probleme, atrage atentia Asociatia Pro Infrastructura care a prezentat o filmare din avion cu stadiul lucrarilor de reconstructie totala a Magistralei M200 de cale ferata, parte din Coridorul Feroviar Rin-Dunare Nord, tronsonul Deva-Vintu de Jos. Imaginile sunt spectaculoase dar, in unele locuri, progresul este semnificativ si constructorii s-au mobilizat nesemnificativ. in plus, sunt foarte multe treceri la nivel pe o portiune unde trenurile ar trebui sa circule cu viteze de pana la 160 km/h.

Competitie cu finantari de 135.000 euro pentru firme cu proiecte inovatoare n domeniul sanatatii perioada de inscriere, prelungita

EIT Health a prelungit perioada de depunere a candidaturilor pentru cele trei competitii dedicate startup-urilor, cu granturi in valoare totala de 135. 000 euro pentru inovatorii din domeniul sanatatii care doresc sa-si transforme ideile inovatoare in solutii comercializabile. inscrierile se fac pana la 15 mai. Cine poate participa.

Valoarea lucrarilor expuse la Art Safari - 10 milioane euro

000 de vizitatori sunt asteptati la expozitie * Piata de arta romaneasca a fost evaluata, anul trecut, la 16 milioane de euro cu perspective de crestere de 35% in 2018-2019 * O lucrare de Constantin Brancusi - cea mai valoroasa din cadrul Art Safari Bucuresti Reporter:Cum am putea descrie piata de arta din tara noastra? Si care a fost evolutia acesteia in ultimii ani?.

Hotelul Ritz din Paris a vandut mobilier de lux si obiecte de decor de 7,3 milioane euro

Hotelul Ritz din Paris, care i-a gazduit odinioara pe Ernest Hemingway, Marcel Proust si Coco Chanel, a scos la licitatie si instrainat in totalitate, in perioada 17 - 21 aprilie, 10. 000 de piese de mobilier si decor, potrivit casei Artcurial, organizatorul licitatiei, care arata ca vanzarile au generat incasari record de 7,3 milioane de euro. Suma obtinuta pe obiectele din hotelul aflat in Place Vendome, inaugurat in 1898 de Cesar Ritz, a fost peste cele rezultate din licitatiile organizate de hotelurile Crillon 5,9 milioane de euro, in 2013) si Plaza Athenee 1,4 milioane de euro, in 2013), competitorii directi ai hotelului Ritz.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )