Libnet.ro
UNICEF

14:30

Fost adjunct IPJ Satu Mare, trimis in judecata pentru ajutarea unui om de afaceri intr-un dosar penal

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fost adjunct IPJ Satu Mare, trimis in judecata pentru ajutarea unui om de afaceri intr-un dosar penal

Procurorii DNA i-au trimis in judecata, sub control judiciar, pe Taut Ioan Liviu, fost inspector sef adjunct al IPJ Satu Mare, and Saitos Ioan, fost ofiter de politie si Tarr Atilla Csongor, administrator al unei societati comerciale, intr-un dosar privind infractiuni de dare si luare de mitp, favorizarea faptuitorului si spalare de bani. continuă pe Ziarul Bursa

Fost sef adjunct al IPJ Satu Mare, trimis in judecata pentru MITA

Fostul inspector sef adjunct al IPJ Satu Mare,Taut Ioan Liviu, a fost trimis in judecata, intrucat este acuzat de cinci infractiuni de luare de mita, informeaza un comunicat al DNA.

DNA Oradea a dispus trimiterea in judecata a doi politisti de la IPJ Satu Mare pentru infractiuni de luare de mita si favorizarea infractorului

DNA Oradea a dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a inspectorului sef adjunct al IPJ Satu Mare, Taut Ioan Liviu, si a ofiterului de politie Saitos Ioan pentru luare de mita li favorizarea.

Sebastian Ghita, audiat de magistratii Curtii Supreme in dosarul in care a fost trimis in judecata pentru dare de mita si spalare de bani

Sebastian Ghita s-a prezentat, marti, la Curtea Suprema pentru a da declaratii in fata magistratilor in dosarul in care a fost trimis in judecata, alaturi de fostul primar al municipiului Ploiesti. El este acuzat dedare de mita si spalare de bani.

Premiera nationala in constructia de poduri: Satu Mare a avut primul pod cu deschiderea cea mai mare

In toamna anului 1976, orasul Satu Mare a intrat in istorie dupa ce aici s-a construit primul pod cu deschiderea cea mai mare din tara si una dintre cele mai mari in Europa. Cei care au muncit din greu la aceasta lucrare au ramas anonimi in presa locala, in timp ce comunistii au primit toate laudele.

Soferul baut care a spulberat o femeie insarcinata pe o trecere de pietoni din Cristian a fost trimis in judecata

Liviu Gheorghe Neculicioiu este acuzat de conducere sub influenta bauturilor alcoolice si vatamare a fatului. Barbatul de 44 de ani a fost trimis in judecata pentru accidentul produs in luna mai.

Locul din Romania in care sunt cel putin doua tentative de sinucidere doar intr-un singur weekend. Motivele pentru care oamenii de aici renunta la viata

Medicii trag un semnal de alarma cu privire la faptul ca numarul tentativelor de sinucidere, cauzate de depresie, a crescut ingrijorator. Judetul Satu Mare este printre primele cinci in topul sinuciderilor din Romania, iar metodele prin care satmarenii decid sa isi puna capat zilelor sunt cele mai diverse.

A fost descoperita cea mai mare structura din Univers. Are diametrul de 5 miliarde de ani-lumina!

Cea mai mare structura din Univers, un inel misterios ce are diametrul de 5 miliarde de ani-lumina, a fost descoperita de o echipa de astronomi din Marea Britanie si Ungaria, informeaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )