Libnet.ro
UNICEF

17:00

Locul din Romania in care sunt cel putin doua tentative de sinucidere doar intr-un singur weekend. Motivele pentru care oamenii de aici renunta la viata

Adevărul Adevărul,
Locul din Romania in care sunt cel putin doua tentative de sinucidere doar intr-un singur weekend. Motivele pentru care oamenii de aici renunta la viata

Medicii trag un semnal de alarma cu privire la faptul ca numarul tentativelor de sinucidere, cauzate de depresie, a crescut ingrijorator. Judetul Satu Mare este printre primele cinci in topul sinuciderilor din Romania, iar metodele prin care satmarenii decid sa isi puna capat zilelor sunt cele mai diverse. continuă pe Adevărul

Scriitorii pot inchiria Casa Vernescu: Oamenii de afaceri din Romania nu sunt seriosi. Deocamdata nu avem clienti pentru inchiriere

O Hotarare de Guvern publicata recent in Monitorul Oficial arata faptul ca Uniunea Scriitorilor din Romania a primit dreptul de a beneficia de fructele civile ale imobilului, cu conditia utilizarii acestora in.

Programatorii, scutiti de la plata impozitului pe venit. Scutirea se realizeaza pentru firmele cu venituri de cel putin 10.000 dolari pentru fiecare angajat ce va fi scutit

In Monitorul Oficial de joi a fost publicat un ordin care confirma scutirea de la plata impozitului pe salarii pentru romanii care muncesc in domeniul crearii de programe pentru calculator. Documentul publicat ieri detaliaza tipul postului si incadrarea persoanei; documentatia minima a dosarului justificativ si conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca angajatorul, respectiv activitatile considerate ca fiind de creare de programe. In esenta, scutirea de impozit pe venitul din salarii se realizeaza la angajatorii ce au ca obiect de activitate crearea de programe pentru calculator, care au realizat in anul precedent un venit din comercializarea softurilor de cel putin 10. 000 dolari pentru fiecare angajat ce va beneficia de scutire de impozit pe venitul din salarii. Prin impartirea cifrei de afaceri din vanzarile de soft la acest plafon, se va determina numarul maxim de salariati ce beneficiaza de scutire. Consulta aici documentul aparut in Monitorul Oficial.

Cum a aratat ultimul minut din viata unei televiziuni de stiri din Romania care s-a inchis

Postul de stiri al Societatii Romane de Televiziune si-a incetat emisia la miezul noptii dintre vineri si sambata, scrie paginademedia. ro. Televiziunea a incheiat emisia. in ultimul minut, cu un material No.

Accident GRAV de munca in Olanda. Cel putin 20 de raniti

Cel putin 20 de oameni au fost raniti dupa ce doua macarale utilizate pentru modernizarea unui pod s-au prabusit pe cateva case, in centrul Olandei, informeaza presa locala.

Myanmar: Inundatiile din intreaga tara au dus la moartea a cel putin 46 de persoane

Cel putin 46 de persoane au murit in urma inundatiilor care au afectat Myanmarul in ultimele zile. Cele mai afectate zone sunt cele din centrul si nordul tarii. Un numar de 46 de persoane si-au pierdut viata.

Incendiu de vegetatie in nordul statului american California: Cel putin 650 de persoane au fost evacuate (VIDEO)

Nordul statului american California este afectat de un puternic incendiu de vegetatie care s-a extins pe 55 de kilometri patrati si a distrus cel putin trei case, informeaza ABC News online. Incendiul a izbucnit.

Topul vitezelor de internet fix si mobil din Romania: Cum explica ANCOM de ce este mai relevant Netograf decat Speedtest

Cine vrea sa-si testeze viteza de internet fix sau mobil si intra pe Netograf, aplicatia oficiala pentru testarea calitatii serviciilor de internet din Romania, va vedea ca aplicatia ii afiseaza automat IP-ul, orasul, browserul, sistemul de operare si terminalul folosit. De aici incolo, utilizatorul este liber sa selecteze orice furnizor doreste, tipul de oferta si de conexiune. Pe baza a peste 110. 000 de teste facute de romani in Netograf, ANCOM a anuntat recent ca Orange are cele mai mari viteze pe internet mobil, iar RCSRDS pe internet fix. Ce relevanta are acest top, cata vreme oricine poate minti asupra furnizorului? ANCOM precizeaza ca testele in care utilizatorul selecteaza un alt furnizor decat cel detectat pe baza IP-ului existent in baza de date a aplicatiei sunt eliminate din statistici.

Irak: Cel putin opt civili ucisi in raiduri aeriene turce impotriva Partidul Muncitorilor din Kurdistan

Cel putin opt civili au fost ucisi in atacuri aeriene turce indreptate impotriva partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK), in nordul Irakului, relateaza DPA, potrivit Mediafax. Agentia de presa Firat,.

Cel putin cinci morti intr-un atac insurgent kurd comis in Turcia

Cel putin cinci oameni au murit, iar alti zece au fost raniti intr-un atac al insurgentilor kurzi asupra unei sectii de politie din sudul Turciei, informeaza presa turca.

Cel putin cinci morti si 12 raniti in nord-estul Nigeriei, intr-un atac atribuit Boko Haram

Cel putin cinci persoane au murit si alte 12 au fost ranite, vineri, in nord-estul Nigeriei, in timpul unui atac cu bomba comis de un presupus membru al gruparii teroriste Boko Haram, relateaza site-ul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )