Libnet.ro
UNICEF

14:01

Fost comisar al Garzii Financiare Vaslui, condamnat pentru coruptie.

România Liberă România Liberă,
Fost comisar al Garzii Financiare Vaslui, condamnat pentru coruptie.

Un fost comisar al Garzii Financiare Vaslui a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru coruptie, dupa ce ar fi primit materiale de constructii platite de patronul unei firme la care comisarul facuse mai multe controale, conform Mediafax. Judecatoria Vaslui l-a condamnat la inchisoare cu suspendare pe Radu Visu pentru primire de foloase necuvenite si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata dupa ce, in calitate de comisar al Garzii Financiara Vaslui, ar fi . continuă pe România Liberă

Fost comisar al Garzii Financiare Vaslui, condamnat la inchisoare pentru fapte de coruptie

Un fost comisar al Garzii Financiare Vaslui a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru primire de foloase necuvenite si instigare la fals in inscrisuri, dupa ce ar fi primit materiale de .

Fost comisar al Garzii Financiare din Vaslui, condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare

Radu Dimitrie Visu, fost comisar al Garzii Financiar Vaslui, a fost condamnat de magistratii Judecatoriei vaslui la sase 6 luni de inchisoare cu suspendare, el fiind judecat pentru fapte de coruptie.

Fost director de cabinet al ministrului Muncii, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru coruptie

Iuliana Corut, fost director de cabinet al ministrului Muncii, a fost condamnata de Tribunalul Bucuresti la trei ani de inchisoare cu executare pentru coruptie, relateaza Mediafax. Aceasta a fost condamnata in.

Un tanar condamnat pentru uciderea unei eleve a fost ELIBERAT, pe baza noului Cod Penal

Criminalul emo, din Hunedoara, condamnat pentru uciderea unei eleve de 15 ani, a fost eliberat din inchisoare ieri, beneficiind de prevederile noului cod penal, scrie Adevarul. El este acum intr-un centru .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )