Libnet.ro
UNICEF

14:30

Au fost deblocate rambursarile pentru programul POSDRU 2007-2013

România Liberă România Liberă,
Au fost deblocate rambursarile pentru programul POSDRU 2007-2013

Rambursarile pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane POSDRU 2007-2013), in valoare de 167 milioane de euro, pentru care termenul de plata a fost intrerupt in luna februarie a acestui an, au fost deblocate, informeaza Guvernul Romaniei. continuă pe România Liberă

Platile prin programul POSDRU, deblocate dupa trei luni

Comisia Europeana CE) a deblocat rambursarile pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane POSDRU 2007-2013), in valoare de 167 milioane de euro, pentru care au fost intrerupte.

Guvernul anunta deblocarea de catre Comisia Europeana a platilor din programul POSDRU

Comisia Europeana a deblocat rambursarile pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane POSDRU 2007-2013), in valoare de 167 milioane de euro, pentru care termenul de plata a fost intrerupt in luna februarie 2016, anunta vineri Guvernul, intr-un comunicat. Anuntul a fost facut de Michel Servoz, director al Directiei Generale pentru Ocuparea Fortei de Munca, Afaceri Sociale si Incluziune din cadrul CE, intr-o intalnire cu Cristian Ghinea, Ministrul Fondurilor Europene.

Comisia Europeana a deblocat platile pe programul POSDRU

Comisia Europeana a deblocat rambursarile pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, in valoare de 167 de milioane de euro, a transmis Michel Servoz, Director General al Directiei.

Plafonul de garantii pentru Programul Prima Casa a fost suplimentat cu 500 de milioane de lei

Plafonul de garantii pentru anul 2016 al Programului Prima casa a fost suplimentat cu 500 de milioane de lei, potrivit unei Hotarari adoptate astazi de Guvern, la propunerea Ministerului Finantelor Publice, potrivit unui comunicat de presa, remis redactiei.

Ministrul Finantelor: Am facut o alocare suplimentara de fonduri pentru programul Prima Casa pentru ca pe primele patru luni am avut solicitari duble de finantare fata de ultimii ani

Ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu, a anuntat miercuri ca a decis suplimentarea cu 500 de milioane de lei a plafonului de garantii pentru 2016 destinat programului Prima Casa pentru ca numarul de.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )