Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fost director al cabinetului ministrului de la Ministerul Muncii, trimis in judecata pentru luare de mita

Adevărul Adevărul,
Fost director al cabinetului ministrului de la Ministerul Muncii, trimis in judecata pentru luare de mita

Mai multi angajati ai Ministerului Muncii au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie pentru luare de mita si permiterea accesului unei persoane neautorizate la informatii care nu sunt destinate publicitatii. continuă pe Adevărul

Fost director al cabinetului ministrul din Ministerul Muncii, trimis in judecata pentru luare de mita

Mai multi angajati ai Ministerului Muncii au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie pentru luare de mita si permiterea accesului unei persoane neautorizate la informatii care nu sunt destinate publicitatii.

Directorul de cabinet al ministrului Muncii, trimis in judecata de DNA

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a Iulianei Corut, director la cabinetul ministrului din cadrul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale la data faptelor), in sarcina careia s-au retinut infractiunile de luare de mita si instigare la infractiunea de permitere a accesului unei persoane neautorizate la informatii care nu sunt destinate publicitatii, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Ministerul Muncii, concluzii dupa controalele din Prahova: Activitatea comisiei pentru persoane cu handicap, defectuoasa. S-au dispus verificari in toata tara

Ministerul Muncii a prezentat vineri concluziile controlului desfasurat la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Prahova, in perioada 15-16 mai 2013, in cazul situatiei create la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )