Libnet.ro
UNICEF

09:30

A fost efectuat primul transplant reusit de penis din lume

România Liberă România Liberă,
A fost efectuat primul transplant reusit de penis din lume

Un alt transplant de penis a fost efectuat in China in anul 2006. in ciuda reusitei chirurgicale a operatiei, organul a trebuit sa fie apoi extirpat din cauza problemelor de ordin psihologic ale pacientului. continuă pe România Liberă

in ce tara a avut loc reusita medicala: primul transplant de penis din lume a fost realizat cu succes

Primul transplant de penis din lume a fost realizat cu succes au anuntat, vineri, medicii din echipa care a dus interventia la capat in urma cu trei luni, informeaza 20minutes. fr.

VIDEO: Innos D6000, primul smartphone din lume cu doua baterii suprapuse

Innos D6000 este un smartphone chinezesc care a impresionat lumea intreaga. Este primul telefon din lume cu doua baterii suprapuse. Mai mult decat atat, cei 6. 000 de mAh pe care ii are in total, il fac sa fie si telefonul cu cea mai mare capacitate, phonearena. com.

Cea mai mica sculptura din lume, zdrobita din greseala de un fotograf

Una dintre cele mai mici sculpturi din lume a fost zdrobita accidental de degetul unui fotograf, lasand artistul care a creat-o intr-o stare de soc, noteaza The Independent.

VIDEO: Google si-a lansat primul magazin din lume, plin de realitate virtuala

Compania Google face un pas important in zona de e-commerce si marketing. Trustul multinational si-a deschis intr-o zona aglomerata a Londrei primul magazin digitalizat, potrivit dailymail. co. uk.

Cum arata birourile Lenovo din Bucuresti: incursiune in activitatea celui mai mare producator de PC-uri din lume

Cand vorbesti de tehnologie te gandesti la Lenovo, in momentul de fata cel mai mare producator de PC-uri la nivel global si in topul celor mai mari producatori de smartphone-uri din lume. Am vizitat insa si birourile gigantului din Romania, companie.

Jurnalista franceza care s-a infiltrat in Statul Islamic traieste sub o amenintare continua: Frati de peste tot din lume, daca o vedeti, omorati-o!

O femeie care scria pentru un ziar din Paris s-a prefacut ca este o tanara musulmana convertita pentru a se infiltra in Statul Islamic si a vedea cum este viata tinerelor mirese jihadiste. Aceasta a povestit.

Romania, in topul celor mai ieftine burse din lume: actiunile locale ar trebui sa urce cu 50% pentu a bate maximele

Piata de actiuni din Romania ar trebui sa urce cu aproximativ 50% pentru a reveni la recordurile istorice din 2007, sau, mai exact, la preturile pe care alte burse precum cele din SUA, Germania sau Marea Britanie le-au reatins deja.

Al doilea cel mai scump stadion din lume, Estadio Mane Garrincha din Brasilia, a ajuns sa fie folosit ca depou pentru autobuze

Cel mai scump stadion pe care s-a jucat la Cupa Mondiala, Estadio Mane Garrincha din Brasilia, a ajuns sa fie folosit de municipalitate ca depou pentru autobuze, scrie Metro. co. uk Al doilea cel mai scump stadion.

FOTO. Cum va arata cel mai modern muzeu din lume

Muzeul Viitorului din Dubai are un plan arhitectural inedit. Cladirea va fi construita in forma unui inel oval si va gazdui cele mai moderne si mai interesante inovatii, informeaza Daily Mail.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )