Libnet.ro
UNICEF

01:05

A fost gasit cadavrul surorii de doi ani din Bals data disparuta zilele trecute

Adevărul Adevărul,
A fost gasit cadavrul surorii de doi ani din Bals data disparuta zilele trecute

Cadavrul surorii de doi ani si jumatate din orasul Bals, judetul Olt, declarata disparuta zilele trecute, a fost gasit plutind pe raul Olt in zona barajului din dreptul localitatii Draganesti-Olt. El a fost adus la mal de un echipaj al pompierilor. Vineri dimineata, sora mai mare a acesteia, in varsta de cinci ani, a fost gasita si ea inecata tot in raul Olt. continuă pe Adevărul

Un barbat de 36 de ani din Iasi a fost ucis in bataie de un vecin

Un barbat de 36 de ani din comuna Holboca, judetul Iasi, a fost ucis in bataie de un vecin, care l-a lovit in cap cu o bata de baseball, relateaza Mediafax. Potrivit martorilor, cei doi barbati, Costel Stefan.

VIDEO Luis Suarez il musca pe Chiellini - Atacantul din Uruguay risca doi ani de suspendare

FIFA a deschis o procedura disciplinara impotriva lui Luis Suarez, atacantul echipei Liverpool care l-a muscat pe aparatorul italian Giorgio Chiellini in timpul partidei dintre Uruguay si Italia 1-0, de la CM din Brazilia). Suarez risca doi ani de suspendare sau 24 de meciuri ale primei reprezentative din Uruguay.

Judecatorul Ion Busuioc, care a lovit mortal un batran acum doi ani, a fost condamnat

Magistratul care a accidentat mortal un pieton in raionul Criuleni a fost condamnat, procurorii insa considera pedeapsa prea blanda.

Doi medici din Franta vor efectua gratuit operatii pentru cazuri sociale din Romania

Doi medici specialisti in chirurgie cardio-vasculara pediatrica, reprezentanti ai Fundatiei Mecenat Chirurgie Cardiaque din Franta, vor sosi vineri in Bucuresti pentru a pune bazele unui parteneriat initiat de Intermedicas, medicii urmand a efectua interventii chirurgicale pro-bono pentru cazurile sociale din Romania.

Legea care scoate copiii sub trei ani din centrele de plasament. Capcane si discriminari

Autoritatile se pregatesc pentru introducerea, de la 1 ianuarie 2015, a modificarilor la Legea 272/2004, prin care institutionalizarea copiilor sub trei ani va fi interzisa. Exceptati de la prevederile legii sunt copiii cu dizabilitati grave. Astfel, din cei 755 de copii sub trei ani care se afla in institutiile de plasament, 698 au dizabilitati, ceea ce inseamna ca numai 57 de copii vor fi scosi, de fapt, din centre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )