Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ai fost in Grecia? Veniturile din turism au crescut la peste 1 mld. euro doar intr-o luna

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ai fost in Grecia? Veniturile din turism au crescut la peste 1 mld. euro doar intr-o luna

Veniturile din turism ale Greciei au crescut cu 38,5% in luna mai, depasind 1 miliard de euro, fata de 760 milioane de euro in aceeasi perioada a anului trecut, iar Ministerul de Finante anticipeaza ca turismul va compensa in acest an pierderi. continuă pe Wall-Street Ro

Veniturile din turism ale Greciei au crescut la peste 1 mld. euro in luna mai

Veniturile din turism ale Greciei au crescut cu 38,5% in luna mai, depasind 1 miliard de euro, fata de 760 milioane de euro in aceeasi perioada a anului trecut, iar Ministerul de Finante anticipeaza ca turismul va compensa in acest an pierderi.

Veniturile din turism ale Greciei au crescut cu 38,5% in luna mai

Veniturile din turism ale Greciei au crescut cu 38,5%, in luna mai, depasind 1 miliard de euro, fata de 760 milioane de euro in aceeasi perioada a anului trecut, conform presei internationale.

Grecia: incasarile din turism au crescut cu 38,5% in mai

Turistii straini revin in statul elen, arata datele publicate vineri de Banca Centrala a Greciei, sporind sperantele ca acest sector cheie ar putea ajuta tara sa iasa din recesiunea severa, transmite Reuters, conform Agerpres.

Semn bun pentru turismul din Grecia. Veniturile au crescut considerabil

Veniturile din turism din Grecia au crescut cu 38,5% in luna mai, depasind 1 miliard de euro, fata de 760 milioane de euro in aceeasi perioada a anului trecut. Ministerul de Finante anticipeaza ca turismul va.

Turismul grecesc inregistreaza cresteri: Venituri de peste 1 miliard de euro in luna mai

Veniturile din turism ale Greciei au crescut cu 38,5% in luna mai, depasind 1 miliard de euro, fata de 760 milioane de euro in aceeasi perioada a anului trecut, relateaza Kathimerini, potrivit Mediafax.

Transhumanta micilor fermieri: Taranii trebuie sa mearga zeci de kilometri pentru a putea plati impozitul pe veniturile din agricultura deoarece legea nu permite sa fie platit la primariile locale

Incepand din acest an, baza de impozitare in agricultura s-a extins la persoanele fizice, potrivit unor limite decise de Guvern. Noul impozit nu se pot plati insa la primariile locale din comunele respective, ci doar la Administratia Finantelor Publice care are sedii doar in orasele si comunele mari, acuza seful Asociatiei Comunelor si un parlamentar UDMR. Acestia sustin ca multi dintre contribuabili, printre care si persoane varstnice, trebuie sa parcurga zeci de kilometri pentru a achita aceste dari. In plus, primarii comunelor sunt nemultumiti ca nici un ban din aceste impozite nu se intoarce la bugetul local, toate sumele colectate mergand la bugetul de stat.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )