Libnet.ro
UNICEF

16:00

A fost identificata prima victima a atentatului de la Manchester Arena. Ce mesaj postase cu cateva ore inainte

Antena3 Antena3,
A fost identificata prima victima a atentatului de la Manchester Arena. Ce mesaj postase cu cateva ore inainte

A fost identificata oficial o prima victima a atentatului de la Manchester Arena. Este vorba de o adolescenta de 18 ani, Georgina Callander. Un prieten apropiat a declarat pentru Evening Standard ca. continuă pe Antena3

A fost identificata prima victima a atacului terorist din Manchester: Povestea trista a tinerei de 16 ani ce a decedat la concertul Arianei Grande (FOTO)

Un atac terorist a zguduit luni noapte Manchester Arena la finalul unui concert al Arianei Grande. 22 de persoane au decedat si alte 59 au fost ranite in urma exploziei cauzate de kamikaze. Autoritatile au.

A fost identificata a doua victima a atentatului din Manchester Arena: Este o fetita de doar opt ani

A fost identificata o a doua victima a atentatului din Manchester Arena. Este vorba de Saffie Rose Roussos, o fetita de opt ani, care se afla cu mama si sora sa la concert, in momentul exploziei. Se pare ca.

Autorul atentatului de la Manchester Arena ar fi fost cunoscut fortelor de securitate britanice

Autorul atentatului de la Manchester Arena era cunoscut fortelor de securitate britanice, scrie Daily Mail. Politia studiaza imaginile de pe sute de camere de supraveghere, pentru a determina daca acesta a action.

Autorul atentatului de la Manchester Arena a fost identificat

Premierul britanic Theresa May a anuntat ca autorul atentatului de la Manchester Arena a fost identificat. Politia nu a facut deocamdata publica identitatea acestuia, spunand ca acheta este intr-o.

Aceasta este prima victima identificata a atentatului de la Manchester. Adolescenta a murit in spital, sub ochii mamei sale

Prima victima a atentatului de la Manchester Arena care a fost identificata, este o adolescenta de 16 ani. Georgina Callander, din Manchester, a murit la spital, avand-o la capatai pe mama.

Primele arestari de dupa atentatul terorist de la Manchester Arena: Un centru comercial din oras a fost evacuat (VIDEO)

Politia britanica a efectuat marti dupa-amiaza primele arestari ca urmare a atentatului terorist de luni noaptea de dupa concertul Arianei Grande de la Manchester Arena, atentat soldat cu 22 de morti si 59 de pe.

Avertismentul care ar fi putut preveni tragedia de la Manchester Arena!

Atentat terorist Manchester Arena. O explozie s-a produs luni seara la Manchester Arena, la finalul unui concert al solistei americane Ariana Grande. Bilantul victimelor atentatului a crescut la 22 de morti si 59 de.

Mesajul premierului Grindeanu, dupa atentatul de la Manchester Arena

Premierul Sorin Grindeanu a transmis condoleante victimelor atentatului de la Manchester Arena, marti dimineata, precizand ca Ambadasa Romaniei la Londra e in permanenta legatura cu.

LIVETEXT / VIDEO 22 de morti si 59 de raniti, printre care si copii, in urma unei explozii langa Manchester Arena la concertul Arianei Grande / Atacul a fost comis de un atentator sinucigas

UPDATE O explozie puternica s-a inregistrat, luni seara, langa Manchester Arena, la cateva minute dupa terminarea concertului artistei pop Arianei Grande. Politia britanica vorbeste de 22 de morti si 59 de raniti. Investigatorii spun ca ar putea fi vorba despre un atentator sinucigas care a detonat bomba cand lumea iesea de la concert. Politia cauta piste acum daca nu exista o retea de atentatori sinucigasi considerand suspect modul in care sinucigasul a putut ajunge asa de aproape de public. Se ia in calcul chiar existenta unei celule islamiste si exista temerea ca ar putea urma si alte atacuri. Atacul nu a fost revendicat pana acum. -----------------------12:38: Politia din Manchester le cere din nou cetatenilor sa evite centrul orasului, cat timp serviciile de urgenta lucreaza la locul atacului de aseara. 10:41: Statia Victoria Coach din Londra a fost inchisa temporar din cauza unui pachet suspect. 10:00: Iohannis, mesaj pe Twitter: Revoltat si intristat de vestile teribile din Manchester. Gandurile noastre se indreapta catre victime si cei apropiati lor. Solidaritate cu Marea Britanie. 9:38: Premierul francez Edouard Philippe ii indeamna pe cetateni sa fie vigilenti dupa atacul abominabil din Manchester. 9:24: Politia din Manchester: Prioritatea noastra este sa stabilim daca atacatorul facea parte dintr-o retea terorista - n. red. 9:22: Politia din Manchester crede ca autorul atacului este un atentator sinucigas care a murit in timpul exploziei. 9:20: Seful Politiei din Manchester confirma ca printre victime se numara si copii. 9:05: 22 de morti si 59 de raniti, cel mai recent bilant - Politia din Manchester. The Guardian).

LIVETEXT / VIDEO 22 de morti si 59 de raniti, printre care si copii, in urma unei explozii langa Manchester Arena la concertul Arianei Grande / Atacul a fost comis de un atentator sinucigas si a fost revendicat de Statul Islamic

UPDATE O explozie puternica s-a inregistrat, luni seara, langa Manchester Arena, la cateva minute dupa terminarea concertului artistei pop Arianei Grande. Politia britanica vorbeste de 22 de morti si 59 de raniti. Investigatorii spun ca ar putea fi vorba despre un atentator sinucigas care a detonat bomba cand lumea iesea de la concert. Politia cauta piste acum daca nu exista o retea de atentatori sinucigasi considerand suspect modul in care sinucigasul a putut ajunge asa de aproape de public. Se ia in calcul chiar existenta unei celule islamiste si exista temerea ca ar putea urma si alte atacuri. Atacul nu a fost revendicat pana acum. -----------------------14:50: Atentatul a fost revendicat de Statul Islamic, potrivit agentiei de propaganda a gruparii jihadiste, Amaq, citata de AFP. 13:59 Un barbat de 23 de ani a fost arestat in legatura cu atentatul din Manchester AFP)13:36: Centrul comercial Arndale din Manchester a fost evacuat, martori afirma ca au auzit o bubuitura puternica. 12:38: Politia din Manchester le cere din nou cetatenilor sa evite centrul orasului, cat timp serviciile de urgenta lucreaza la locul atacului de aseara. 10:41: Statia Victoria Coach din Londra a fost inchisa temporar din cauza unui pachet suspect. 10:00: Iohannis, mesaj pe Twitter: Revoltat si intristat de vestile teribile din Manchester. Gandurile noastre se indreapta catre victime si cei apropiati lor. Solidaritate cu Marea Britanie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )