Libnet.ro
UNICEF

16:00

Fost procuror DIICOT, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare, pentru trafic de influenta

B1 B1,
Fost procuror DIICOT, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare, pentru trafic de influenta

Eugen Moisescu, fost procuror la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Iasi, a fost condamnat, joi, de instanta suprema, la doi ani de inchisoare cu suspendare, pentru. continuă pe B1

Avocatul unui membru din clanul Corduneanu, condamnat pentru trafic de influenta. Un procuror DIICOT Iasi: 2 ani de inchisoare in acelasi dosar

Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei a decis joi, 24 octombrie, sa condamne il la doi ani de inchisoare cu suspendare pe magistratul Radu Moisescu, aceeasi pedeapsa primind-o si avocatul Alexandru-Tudor Bernic, aparator al unui membru din clanul Corduneanu.

Fost procuror DIICOT si doi avocati, condamnati pentru trafic de influenta.

Un fost procuror al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) Iasi a fost condamnat, joi, de instanta suprema, la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru trafic de influenta. Decizia instantei nu este definitiva, ea putand fi atacata cu recurs la completul de cinci judecatori ai ICCJ. Este vorba despre procurorul Eugen Moisescu. Unul dintre magistratii completului de trei judecatori a formulat o opinie separata, achitandu-l pe acesta, .

Avocatul unui membru al clanului Corduneanu, condamnat pentru trafic de influenta. Un procuror DIICOT: doi ani de inchisoare in acelasi dosar

Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei a decis joi, 24 octombrie, sa il condamne la doi ani de inchisoare cu suspendare pe magistratul Radu Moisescu, aceeasi pedeapsa primind-o si avocatul Alexandru-Tudor Bernic, aparator al unui membru din clanul Corduneanu.

Cornel Penescu, fost finantator FC Arges, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare

Omul de afaceri Cornel Penescu, fost finantator al FC Arges, a fost condamnat, joi, la patru ani de inchisoare cu executare, in dosarul Mita pentru arbitri 1, dosar in care DNA a trimis in judecata, in anul 2009, 14 persoane, decizia Tribunalului Prahova nefiind insa definitiva, informeaza Mediafax.

Dosarul Mita pentru arbitri Cornel Penescu, finantator FC Arges, patru ani de inchisoare cu executare; Gh. Constantin, presedinte al CCA, 3 ani cu executare

Omul de afaceri Cornel Penescu, fost finantator al FC Arges, a fost condamnat, joi, la patru ani de inchisoare cu executare, in dosarul Mita pentru arbitri 1, dosar in care DNA a trimis in judecata, in anul 2009, 14 persoane, decizia Tribunalului Prahova nefiind insa definitiva, informeaza Mediafax. In acelasi dosar, fostul sef al arbitrilor CCA), Gheorghe Constantin, a primit 3 ani de inchisoare cu executare.

Campionul Ion Soltoianu a fost condamnat la 14 ani de inchisoare

Magistratii de la Judecatoria Buiucani l-au condamnat astazi pe sportivul Ion Soltoianu la 14 ani de inchisoare pentru detinere ilegala de arme, omor si santaj, anunta jurnal. md.

VIDEO Comisarul Traian Berbeceanu, prezentat pentru arestare preventiva. Judecatorul este un fost procuror DIICOT

Comandantul BCCO Alba Iulia, comisarul sef Traian Berbeceanu, a fost adus joi, dupa ora 14. 00, la Curtea de Apel Alba Iulia pentru a fi judecata propunerea procurorilor DIICOT de arestare preventiva pentru 29 de zile. Judecatorul care va decide soarta politistului este un fost procuror DIICOT, Dana Ghitoaica.

Profesorul de la Medicina, care a luat mita de la 32 de studenti, a fost condamnat la 2 ani de inchisoare

Lazar Onisai a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare, iar timp de cinci an ii s-au interzis mai multe drepturi civile. Sentinta data de magistratii Tribunalului Brasov poate fi atacata cu recurs. Profesorul care a fost in trecut si prodecan la Medicina a fost prins in flagrant in timp de lua mita de un investigator sub acoperire.

Vaslui: Barbat condamnat la 20 de ani inchisoare pentru ca si-a violat in mod repetat fiicele

Un barbat de 42 de ani, din judetul Vaslui, a fost condamnat definitiv la 20 de ani si 8 luni de inchisoare pentru viol, tentativa de viol si incest, dupa ce a recunoscut ca si-a abuzat sexual fiicele, in.

Vaslui: Copil de doi ani, strivit de un perete de lut care a cazut peste el

Un copil de doi ani, din comuna vasluiana Garceni, a fost dus in stare grava la spital, in noaptea de luni spre marti, dupa ce unul dintre peretii casei a cedat si a cazut peste el. Mama copilului a incercat s.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )