Libnet.ro
UNICEF

18:00

Vaslui: Copil de doi ani, strivit de un perete de lut care a cazut peste el

B1 B1,
Vaslui: Copil de doi ani, strivit de un perete de lut care a cazut peste el

Un copil de doi ani, din comuna vasluiana Garceni, a fost dus in stare grava la spital, in noaptea de luni spre marti, dupa ce unul dintre peretii casei a cedat si a cazut peste el. Mama copilului a incercat s. continuă pe B1

Alcatel-Lucent Romania angajeaza 300 de oameni in urmatorii doi ani

Furnizorul de echipamente de telecomunicatii Alcatel-Lucent Romania va angaja in jur de 300 de oameni in urmatorii doi ani, acestia urmand sa lucreze in principal pentru proiecte 4G si cercetare si dezvoltare, a declarat Florin Petolea, directorul.

Interdictie pentru Berlusconi: doi ani nu poate exercita o functie publica

Curtea de Apel din Milano a fixat la doi ani interdictia pentru fostul premier Silvio Berlusconi de a exercita o functie in Parlament si il priveaza de dreptul de a vota si de a fi ales, dupa condamnarea sa pentru frauda fiscala, potrivit presei.

Silvio Berlusconi a primit interdictie de a mai candida, timp de doi ani

Un tribunal din Milano a decis sambata ca fostul premier al Italiei Silvio Berlusconi nu mai poate candida pentru o functie publica timp de doi ani, in urma condamnarii sale pentru evaziune fiscala, relateaza Reuters.

Silvio Berlusconi are interdictie de a mai candida, timp de doi ani

Curtea de Apel din Milano a decis sambata ca fostul premier al Italiei Silvio Berlusconi nu mai poate candida pentru o functie publica timp de doi ani, in urma condamnarii sale pentru evaziune fiscala, relateaza Reuters.

Silvio Berlusconi nu mai are voie sa ocupe functii in Parlament DOI ANI DE ZILE

Curtea de Apel din Milano a fixat sambata la doi ani durata interdictiei pentru fostul premier italian Silvio Berlusconi de a exercita vreo functie in parlament si l-a privat de dreptul de a vota si de a fi.

Berlusconi nu are voie sa detina functii in parlament timp de doi ani

Curtea de Apel din Milano a fixat, astazi, la doi ani durata interdictiei pentru fostul premier italian Silvio Berlusconi de a exercita vreo functie in parlament si l-a privat de dreptul de a vota si de a fi ales.

Curtea de Apel fixeaza la doi ani interdictia lui Berlusconi de a exercita o functie publica.

Curtea de Apel din Milano a fixat, sambata, la doi ani interdictia pentru fostul premier Silvio Berlusconi de a exercita o functie in Parlament si il priveaza de dreptul de a vota si de a fi ales, dupa condamnarea sa pentru frauda fiscala, potrivit presei italiene. Berlusconi poate face apel la aceasta decizie, in timp ce interdictia trebuie aprobata de Senat, unde Berlusconi detine un mandat. Curtea de Casatie a confirmat la 1 august condamnarea magnatului la o pedeapsa cu inchisoarea .

Cea mai buna atleta din Republica Moldova, Zalina Marghiev, a fost suspendata pentru doi ani pentru dopaj

Medaliata cu bronz la Universiada Mondiala din acest an de la Kazan, Rusia, Zalina Marghieva aruncarea ciocanului) a fost suspendata din activitatea competitionala pe un termen de doi ani de Federatia Internationala de Atletism, dupa ce a fost depistata pozitiv la un control antidoping.

Atleta Zalina Marghiev a fost suspendata doi ani pentru dopaj

Medaliata cu bronz la Universiada Mondiala din acest an de la Kazan, Rusia, Zalina Marghieva aruncarea ciocanului) a fost suspendata din activitatea competitionala pe un termen de doi ani de Federatia Internationala de Atletism, dupa ce a fost depistata pozitiv la un control antidoping.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )