Libnet.ro
UNICEF

08:00

Fosta sotie a lui Borcea, implicata intr-un dosar cu fonduri europene fraudate

România Liberă România Liberă,
Fosta sotie a lui Borcea, implicata intr-un dosar cu fonduri europene fraudate

Procurorii anticoruptie fac sase perchezitii in judetul Arad intr-un dosar de fraudare a fondurilor europene in perioada 2010-2012. Fraudele au fost facute de firme cu un singur angajat, dar care exploatau sute de hectare pentru infiintarea unor culturi de vita de vie. in documentele procurorilor apare si numele fostei sotii a lui Cristi Borcea . continuă pe România Liberă

Fosta sotie a lui Borcea si iubitul ei, primarul din Zabrani-Arad, implicati intr-un dosar cu fonduri europene fraudate

Fosta sotie a lui Cristi Borcea apare intr-un dosar de fraudarea a fondurilor europene . Fraudele dxe peste 3. 000 de euro au fost facute de firme cu un singur angajat, dar care exploatau sute de hectare pentru infiintarea unor culturi de vita de vie. Este implicat si iubitul Mihaelei borcea, primarul din Zabrani-Arad, Mihail Toader, care este urmarit penal.

Fosta sotie a lui Borcea si iubitul ei, implicati intr-o frauda cu fonduri europene. Marian Toader a fost deja RETINUT

UPDATE: Marian Toader, primar al comunei Zabrani, judetul Arad si iubitul fostei sotii a lui Borcea, a fost retinut de procurorii anticoruptie pentru 24 de ore, pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat si abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, potrivit unui comunicat DNA.

Cum se apara primarul din Zabrani, cercetat intr-un dosar de frauda cu fonduri europene

Primarul localitatii aradene Zabrani, Marian Toader, audiat la DNA Timisoara intr-un dosar de evaziune fiscala si fraudare de fonduri europene, neaga ca s-ar fi fraudat fonduri europene.

Fost secretar de stat, audiat de DNA intr-un dosar ce implica Posta Romana

Fostul secretar de stat in Ministerul pentru Societatea Informationala, Marius Constantin Fecioru, a venit, marti, pentru a fi audiat de procurorii DNA intr-un dosar ce vizeaza fapte de coruptie savarsite de fosti angajati ai Postei Romane.

Descinderi in Bucuresti, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul se ridica la 57 de milioane de lei

Politistii si procurorii DIICOT fac, marti dimineata, 22 de perchezitii la mai multe firme din Bucuresti, intr-un dosar de evaziune fiscala in domeniul comertului cu alimente din spatiul extracomunitar.

Surse: 22 de perchezitii DIICOT au loc la sediul a doua societati comerciale intr-un dosar de evaziune, cu un prejudiciu de peste 56 milioane lei

Procurorii DIICOT Bucuresti efectueaza marti dimineata 22 de perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala in care prejudiciul este de peste 56 milioane lei, potrivit unor surse judiciare. Perchezitiile ar.

Perchezitii in judetul Arad intr-un dosar de evaziune fiscala si fraudare de fonduri europene

Procurorii DNA din Timisoara au descins, marti dimineata, la locuintele unor oameni de afaceri din judetul Arad si la locuinta primarului din localitatea Zabrani, intr-un dosar de evaziune fiscala si fraudare de fonduri europene, cu un prejudiciu estimat la trei milioane de euro.

Trei barbati, cercetati dupa ce au batut un tanar care era martor intr-un dosar de furt

Trei barbati sunt cercetati de politistii din Suceava pentru lovire, distrugere si violare de domiciliu, dupa ce au spart geamurile unei locuinte din comuna Serbauti, au intrat in casa si l-au batut pe un tanar, nemultumiti ca acesta este martor intr-un dosar de furt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,246 seconds )