Libnet.ro
UNICEF

10:00

Fosta sotie a lui Borcea si iubitul ei, implicati intr-o frauda cu fonduri europene. Marian Toader a fost deja RETINUT

România Liberă România Liberă,
Fosta sotie a lui Borcea si iubitul ei, implicati intr-o frauda cu fonduri europene. Marian Toader a fost deja RETINUT

UPDATE: Marian Toader, primar al comunei Zabrani, judetul Arad si iubitul fostei sotii a lui Borcea, a fost retinut de procurorii anticoruptie pentru 24 de ore, pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat si abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, potrivit unui comunicat DNA. continuă pe România Liberă

Fosta sotie a lui Borcea si iubitul ei, primarul din Zabrani-Arad, implicati intr-un dosar cu fonduri europene fraudate

Fosta sotie a lui Cristi Borcea apare intr-un dosar de fraudarea a fondurilor europene . Fraudele dxe peste 3. 000 de euro au fost facute de firme cu un singur angajat, dar care exploatau sute de hectare pentru infiintarea unor culturi de vita de vie. Este implicat si iubitul Mihaelei borcea, primarul din Zabrani-Arad, Mihail Toader, care este urmarit penal.

Fosta sotie a lui Borcea, implicata intr-un dosar cu fonduri europene fraudate

Procurorii anticoruptie fac sase perchezitii in judetul Arad intr-un dosar de fraudare a fondurilor europene in perioada 2010-2012. Fraudele au fost facute de firme cu un singur angajat, dar care exploatau sute de hectare pentru infiintarea unor culturi de vita de vie. in documentele procurorilor apare si numele fostei sotii a lui Cristi Borcea .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )