Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul candidat la Primaria sectorului 6, Carmen Dinca, la DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul candidat la Primaria sectorului 6, Carmen Dinca, la DNA

Carmen Dinca, cea care a fost anuntata initial candidat al PMP la Primaria sectorului 6, s-a prezentat vineri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a depune un denunt impotriva sefului organizatiei locale a partidului, ea sustinand ca i-au fost ceruti 15. 000 de euro pentru ''demararea campaniei electorale '', transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Scandal in Miscarea Populara: O membra acuza ca i s-au cerut 15.000 euro ca sa primeasca sprijin pentru candidatura la Primaria Sectorului 6

Carmen Dinca, care sustine ca urma sa fie desemnata candidata Miscarii Populare la Sectorul 6, sustine ca seful filialei de partid i-ar fi cerut 15. 000 de euro ca sa-i sustina candidatura si ca i-a scris presedintelui MP, Traian Basescu. in replica, seful MP Sector 6 a anuntat ca depune plangere penala.

Un fost candidat al PMP la Primaria Sectorului 6 reclama la DNA ca i s-au cerut 15.000 de euro pentru startul campaniei

Carmen Dinca, fost candidat din partea PMP pentru Primaria Sectorului 6, s-a prezentat vineri la sediul Directiei Nationale pentru a face un denunt. Aceasta il acuza pe presedintele PMP Sector 6, Stefan Enache, ca i-ar fi cerut 15. 000 de euro pentru startul campaniei electorale.

Oamenii lui Traian Basescu se toarna intre ei. Carmen Dinca, la DNA

Oamenii lui Traian Basescu se toarna intre ei. Carmen Dinca, cea care urma sa fie candidata PMP la Primaria sectorului 6, a fost vineri la DNA, dupa ce cu o zi in urma a spus ca partidul i-a cerut.

Fosta candidata PMP la Primaria Sectorului 6 sustine ca partidul i-a cerut 15.000 de euro pentru campania electorala

Carmen Dinca, cea care a fost anuntata initial candidat al PMP la Primaria sectorului 6, s-a prezentat vineri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a depune un denunt impotriva sefului organizatiei locale a partidului.

Scandal cu iz de mita in partidul lui Basescu. Carmen Dinca acuza ca un lider PMP i-a cerut bani pentru a candida la Sectorul 6. Cazul a ajuns la DNA

Carmen Dinca, care ar fi vrut sa candideze la Primaria Sectorului 6 din partea PMP, a venit la DNA pentru a-l denunta pe presedintele PMP Sector 6, Stefan Enache, pe care il acuza ca i-a cerut 15. 000 de euro in schimbul sustinerii candidaturii sale la Sectorul 6.

Carmen Dinca: Am facut denunt la DNA pentru a trage un semnal de alarma

ACTUALIZARE 17:08 Carmen Dinca a declarat astazi ca s-a prezentat la DNA pentru a depune o plangere impotriva sefului organizatiei PMP sector 6, pe motiv i-au fost ceruti 15. 000 de euro pentru ''demararea campaniei electorale '' pentru alegerile locale, deoarece a vrut sa traga un semnal de alarma.

Primaria Sectorului 4 a suspendat aranjamentele pentru Memorialul Colectiv, din Parcul Lumea Copiilor

Primaria Sectorului 4 a suspendat aranjamentele pentru Memorialul Colectiv, din Parcul Lumea Copiilor. Daniel Baluta, primarul interimar al sectorului mentionat mai sus a decis suspendarea conducerii Directiei.

O fosta jurnalista intra in cursa pentru Primaria sectorului 1

Fosta jurnalista Laura Chiriac ALDE) si-a lansat, joi, candidatura pentru Primaria Sectorului 1, informeaza psnews. ro. Liderul partidului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca purtatorul de.

Clotilde Armand si-a lansat candidatura la Primaria sectorului 1, din partea Uniunii Salvati Bucurestiul. Litoralul Bucuresti - unul dintre cele mai importante proiecte

Clotilde Armand, reprezentanta Uniunii Salvati Bucuresti, si-a lansat candidatura marti candidatura la functia de primar al sectorului 1, anunta Agerpres. Clotilde Armand a declarat ca isi doreste sa administreze in mod profesionist Primaria sectorului 1 si pentru aceasta este gata sa renunte la postul si la salariul de manager pe care le are in prezent in cadrul unui grup de firme.

Frantuzoiaca Clotilde Armand si-a lansat candidatura pentru Primaria Sectorului 1 pe malul lacului. Proiectul electoral: Litoralul Bucuresti

Candidatul USB pentru Primaria Sectorului 1, Clotilde Armande, frantuzoiaca cu cetatenie romana, si-a lansat candidatura intr-un mod total diferit fata de alte persoane inscrise in cursa pentru alegerile locale, aceasta optand pentru o conferinta pe malul Lacului Baneasa, loc unde a vorbit si despre unul din principalele puncte ale programului, Litoralul Bucuresti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )