Libnet.ro
UNICEF

08:00

Fostul deputat Veaceslav Platon a fost condamnat la 18 ani de inchisoare in dosarul fraudei bancare de un miliard de dolari din Republica Moldova

România Liberă România Liberă,
Fostul deputat Veaceslav Platon a fost condamnat la 18 ani de inchisoare in dosarul fraudei bancare de un miliard de dolari din Republica Moldova

Un tribunal din Republica Moldova l-a condamnat, joi, pe omul de afaceri si fostul deputat Veaceslav Platon la 18 ani de inchisoare cu executare in dosarul fraudei de un miliard de dolari. continuă pe România Liberă

Veaceslav Platon, condamnat la 18 ani de inchisoare

Omul de afaceri si fostul deputat in Parlamentul Republicii Moldova Veaceslav Platon a fost condamnat joi, 20 aprilie, la 18 ani de inchisoare, asta desi procurorii au cerut o pedeapsa de 23 de ani de privare de libertate.

Republica Moldova: Un fost deputat a fost condamnat la 18 ani de inchisoare (VIDEO)

Fostul deputat si om de afaceri moldovean Veaceslav Platon a fost condamnat la 18 ani de inchisoare de catre magistratii Judecatoriei Buiucani din Chisinau, intr-un dosar de escrocherie si spalare de.

Scandal si cerere de recuzare in dosarul in care este inculpat fostul deputat Lucian Ciubotaru: in Bacau exista doar prezumtie de vinovatie

Fostul deputat bacauan Lucian Ciubotaru si Marcel Badara, fost sef al Serviciului de Medicina Legala din Bacau, au avut astazi un termen, cu scantei, la Tribunalul Bacau, in dosarul in care procurorii DNA Bacau ii acuza de trafic de influenta. Mai precis, Ciubotaru este acuzat ca ar fi pretins o mie de euro avocatului Cristian Cojocaru, pentru a-l ajuta pe un sofer prins baut, apropiat acestuia, la Serviciul de Medicina Legala.

Noi detalii in cazul lui Sebastian Ghita: Fostul deputat era filat de Politia Romana inca din luna februarie. Anchetatorii voiau sa afle cine l-a ajutat sa fuga din tara si abia apoi sa-l retina

Fostul deputat Sebastian Ghita, prin saptamana trecuta de autoritatile din Serbia dupa ce a disparut din Romania pe 19 decembrie, ar fi fost filat de Politia romana cel putin din luna.

Sebastian Ghita, incarcerat la Belgrad: Cum arata penitenciarul in care se afla fostul deputat (VIDEO)

Au trecut cinci zile de cand Sebastian Ghita este incarcerat la Belgrad, iar autoritatile din Romania nu au trimis inca cererea de extradare. Fostul deputat este incarcerat la.

Procurorii cer 23 de ani de inchisoare pentru Veaceslav Platon

Procurorii solicita 23 de ani de inchisoare pentru omul de afaceri, fostul deputat in Parlamentul Republicii Moldova, Veaceslav Platon, scrie realitatea. md. Acesta este invinuit de escrocherie si spalare de bani, care a condus la prejudicierea Bancii de Economii in proportii deosebit de mari.

Scandalul prinderii lui Sebastian Ghita. Carmen Dan nu vrea sa dezvaluie nimic despre modul in care a fost depistat fostul deputat: Politia Romana nu mai are competente in acest caz (VIDEO)

Nimic despre Sebastian Ghita. Este pozitia abordata de ministrul Internelor. Carmen Dan nu a vrut sa faca nicio dezvaluire despre modul in care a fost depistat fostul deputat si nici nu a spus daca era.

Inginerul obsedat sexualcare a ademenit peste 1.000 de copile sa-i pozeze goale a fost condamnat definitiv, dar va fi liber in cateva luni

Curtea de Apel Ploiesti l-a condamnat definitiv pe galateanul Mihai Caragea 37 de ani) pentru coruptie sexuala, pornografie infantila si santaj, dar individul va scapa relativ repede din inchisoare, pentru ca se afla deja dupa gratii din martie 2016, iar pedeapsa pe care a primit-o este minora.

Bistrita: Patru tineri au murit dupa ce soferul de 18 ani al unui BMW inmatriculat in Italia a intrat intr-un stalp de electricitate

Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, transmite News. ro.

Noi detalii despre prinderea lui Sebastian Ghita: Sub ce nume s-a legitimat fostul deputat in Serbia

Sebastian Ghita a fost prins saptamana trecuta in Serbia, unde s-a legitimat in fata oamenilor legii cu acte false, de cetatean sloven. Potrivit Bugetul. ro, care citeaza surse ale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )