Libnet.ro
UNICEF

21:00

Fostul director al RATB, trimis in judecata pentru abuz in serviciu si conflict de interese

România Liberă România Liberă,
Fostul director al RATB, trimis in judecata pentru abuz in serviciu si conflict de interese

Fostul director general al Regiei Autonome de Transport Bucuresti R. ), Viorel Popescu, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru abuz in serviciu si conflict de interese. continuă pe România Liberă

Fost director RATB, trimis in judecata intr-un dosar cu prejudiciu de 3,65 milioane lei

Viorel Popescu, fost director general al Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB), este trimis in judecata in stare de arest la domiciliu pentru abuz in serviciu si conflict de interese intr-un dosar cu un prejudiciu adus Regiei de aproape 820. 000 euro, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Primarul si mai multi consilieri locali din Medias, trimisi in judecata pentru abuz in serviciu

Primarul si consilierii locali din Medias au fost trimisi in judecata de DNA pentru abuz in serviciiu cu consecinte deosebit de grave si conflict de interese.

Fostul director al RATB Viorel Popescu, trimis in judecata de DNA

Fostul director al Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB) Viorel Popescu a fost trimis in judecata, joi, de procurorii directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind acuzat de abuz in service si conflict de interese.

VIDEO Arest la domiciliu pentru fostul vicepresedinte ANRP, trimis in judecata pentru o mita de un milion de euro

Fostul vicepresedinte ANRP, Catalin Dumitru, fiul acestuia si omul de afaceri satmarean, Michael Power, vor fi cercetati, in dosarul mitei de 1 milion de euro, de la domiciliu. Curtea de Apel Oradea a admis pe 9 septembrie cererile formulate de cei trei inculpati si a dispus inlocuirea arestului preventiv cu cea la domiciliu.

Primarul orasului Calafat a fost trimis in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu

Mircea Guta, primarul orasului Calafat, a fost trimis in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu in forma continuata. Magistratii Tribunalului Dolj au dispus astazi inceperea procesului. Edilul este acuzat ca a creat bugetului local un prejudiciu de peste 400. 000 de lei.

Primarul din Tandarei, retinut pentru abuz in serviciu si fals intelectual

Primarul din Tandarei, Cristian Roman, a fost retinut, miercuri seara, pentru abuz in serviciu si fals intelectual in legatura cu contracte de proiectare si lucrari la drumuri derulate de.

Cristian Roman, primarul din Tandarei, a fost retinut pentru abuz in serviciu si fals intelectual

Cristian Roman, Primarul din Tandarei, a fost retinut pentru 24 de ore, miercuri seara, pentru abuz in serviciu si fals intelectual in legatura cu contracte de proiectare si lucrari la drumuri derulate de Primarie. Procurorii au stabilit un prejudiciu de 400. 000 de lei in acest dosar.

Primarul din Homocea, trimis in judecata pentru nereguli de la alegerile din 2012

Primarul comunei Homocea, Neculai Ionescu, si consiliera sa, Maria Daniela Pavel, au fost trimisi in judecata pentru instigare la fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals, respectiv fals material in inscrisuri oficiale.

Primarul din Medias, trimis in judecata pentru complicitate la abuz in serviciu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Alba-Iulia au dispus astazi trimiterea in judecata, in stare de libertate, a primarului din Medias, Teodor Neamtu PDL), si a 21 de consilieri locali, invinuiti de abuz in serviciu si complicitate la aceasta infractiune.

Fostul director al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti a fost arestat

Fostul director al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti, Florinel Rotaru, acuzat de abuz in serviciu la achizitionarea de carti supraevaluate, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia luata miercuri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )