Libnet.ro
UNICEF

18:30

Fostul director RATB Viorel Popescu, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul director RATB Viorel Popescu, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Fostul director al Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB) Viorel Popescu a fost trimis, ieri, in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), in stare de arest preventiv, pentru trafic de influenta, dupa ce ar fi primit 2. 500 de euro ca sa intervina pe langa functionari din institutie pentru favorizarea unor firme. continuă pe Ziarul Bursa

Arestat preventiv, fostul sef RATB Viorel Popescu a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta intr-un alt dosar

Fostul director al RATB Viorel Popescu a fost trimis in judecata intr-un nou dosar, in care este acuzat ca, in decembrie 2011, a primit 2. 500 de euro de la administratorii a doua firme, pentru a le facilita.

Fostul sef al RATB Viorel Popescu, judecat intr-un nou dosar, pentru trafic de influenta

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe fostul director al RATB, Viorel Popescu, intr-un nou dosar de coruptie. Dosarul va fi judecat de magistratii Tribunalului Bucuresti, procurorii propunand mentinerea masurilor preventive si asiguratorii dispuse in cauza.

Fostul sef al RATB Viorel Popescu, retinut intr-un nou dosar, pentru trafic de influenta

Fostul director al RATB Viorel Popescu a fost arestat preventiv pentru trafic de influenta. Procurorii il acuza ca in decembrie 2011 a primit 2. 500 de euro de la administratorii a doua firme, pentru a facilita.

Fost director RATB, trimis in judecata in al doilea dosar

Fostul director RATB, Viorel Popescu, aflat in arest preventiv a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta, conform unui comunicat DNA.

Constanta: Profesor universitar, trimis in judecata pentru mita

Profesorul universitar Gheorghe Taralunga de la Universitatea Ovidius din Constanta, care a fost arestat dupa a fost prins in flagrant in timp ce primea 200 de euro mita de la un student, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, informeaza Mediafax.

Directorul Sucursalei Imprimeria Oltenia, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Gheorghita Stefan, directorul Sucursalei Imprimeria Oltenia, dar si seful Compartimentului de Contabilitate, Ionica-Flori-Popa Florea, au fost trimisi in judecata de procurorii DNA-Craiova pentru comiterea infractiunii de abuz in serviciu.

Directorul Imprimeria Oltenia, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Directorul Sucursale Imprimeria Oltenia din cadrul Companiei Nationale a Imprimeriilor ,,Coresi SA, Cosmin Gheorghita, si seful Compartimentului de contabilitatea, Ionica-Flori Popa-Florea, au fost trimisi in judecata de catre procurorii anticoruptie pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )