Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul fotbalist Calin Zanc a murit in urma unui accident rutier. A intrat cu masina intr-un gard

Adevărul Adevărul,
Fostul fotbalist Calin Zanc a murit in urma unui accident rutier. A intrat cu masina intr-un gard

Fostul fotbalist al echipelor U Cluj, FC National, Sportul Studentesc, Rocar si Poli Timisoara, Calin Zanc, a murit in urma unui accident rutier petrecut in noaptea de marti spre miercuri, in comuna Jichisu de Jos, judetul Cluj. continuă pe Adevărul

Fostul fotbalist Calin Zanc a murit la 43 de ani, intr-un accident rutier petrecut in judetul Cluj

Fostul fotbalist al echipelor U Cluj, FC National, Sportul Studentesc, Rocar si Poli Timisoara, Calin Zanc, a murit in urma unui accident rutier petrecut in noaptea de marti spre miercuri. Accidentul s-a.

Fostul fotbalist Calin Zanc (43 de ani) a murit intr-un accident rutier

Fostul fotbalist al echipelor U Cluj, FC National, Sportul Studentesc, Rocar si Poli Timisoara, Calin Zanc, a murit in urma unui accident rutier petrecut in noaptea de marti spre miercuri, in comuna Jichisu de Jos, judetul Cluj.

Trei persoane au murit si alte doua au fost ranite in urma unui accident rutier produs de un motociclist

Trei persoane au murit si alte doua au fost grav ranite dupa ce, in noaptea de vineri spre sambata, un motociclist a produs un accident in apropiere de Capitala. Politistii au inceput o ancheta si vor sa afle cum s-a produs accident si daca in acea zona avea loc o cursa ilegala.

Manifestatii violente la Istanbul in urma unui accident de munca grav

Sute de persoane au protestat duminica la Istanbul, dupa moartea a zece turci intr-un accident de munca pe un santier de constructii, determinand politia sa foloseasca gaze lacrimogene pentru dispersarea lor, relateaza Mediafax.

Calin Zanc a murit. Fostul antrenor si-a pierdut viata intr-un accident auto

Fostul fotbalist al echipelor U Cluj, FC National, Sportul Studentesc, Rocar si Poli Timisoara, Calin Zanc, a murit in urma unui accident rutier petrecut in noaptea de marti spre miercuri, in comuna Jichisu de Jos, judetul Cluj.

Calin Zanc, fost fotbalist din Liga I, a decedat la 43 de ani intr-un accident rutier

Fostul fotbalist Calin Zanc, in varsta de 43 de ani, a decedat in urma unui accident rutier care a avut loc comuna Jichisu de Jos, judetul Cluj. El a adunat peste 200 de meciuri in Liga I, unde a evoluat la mai multe echipe printre care si Universitatea Cluj.

A murit Calin Zanc, fostul jucator si antrenor de la Poli Timisoara

Calin Zanc, fost component al echipei de fotbal Poli Timisoara, si-a pierdut viata in urma unui accident de masina. Zanc avea 43 de ani.

O masina a luat foc in urma unui accident

Accidentul s-a petrecut in comuna Nanov. Soferita, o tanara de 20 de ani, a pierdut controlul volanului si masina sa a ajuns in poarta unei locuinte, lovind un autoturism parcat.

Marturie mincinoasa pentru asumarea unui accident. Toti cei implicati au fost arestati

Trei barbati au fost arestati, in urma unei marturii mincinoase facute pentru asumarea unui accident. Soferul care avea permisul suspendat a convins un alt tanar sa declare ca el se afla la volan.

Sapte persoane au fost ranite, in urma unui schimb de focuri de arma in Chisinau

Sapte persoane au fost ranite in urma unui schimb de focuri de arma in cartierul Telecentru din Chisinau, informeaza Mediafax. Un barbat in varsta de 64 de ani a inceput sa traga cu o arma de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )