Libnet.ro
UNICEF

06:00

O masina a luat foc in urma unui accident

Adevărul Adevărul,
O masina a luat foc in urma unui accident

Accidentul s-a petrecut in comuna Nanov. Soferita, o tanara de 20 de ani, a pierdut controlul volanului si masina sa a ajuns in poarta unei locuinte, lovind un autoturism parcat. continuă pe Adevărul

Trei persoane au murit si alte doua au fost ranite in urma unui accident rutier produs de un motociclist

Trei persoane au murit si alte doua au fost grav ranite dupa ce, in noaptea de vineri spre sambata, un motociclist a produs un accident in apropiere de Capitala. Politistii au inceput o ancheta si vor sa afle cum s-a produs accident si daca in acea zona avea loc o cursa ilegala.

Manifestatii violente la Istanbul in urma unui accident de munca grav

Sute de persoane au protestat duminica la Istanbul, dupa moartea a zece turci intr-un accident de munca pe un santier de constructii, determinand politia sa foloseasca gaze lacrimogene pentru dispersarea lor, relateaza Mediafax.

Un telefon Nokia Lumia 920 a luat foc la incarcare

Dupa ce am vazut numeroase cazuri de iPhone-uri si telefoane Galaxy S care au luat foc, acum atragem atentia asupra unui Nokia Lumia 920. Lansat in urma cu mai bine de un an, Nokia Lumia 920 a fost pentru mult timp un varf de gama al producatorului finlandez, iar de curand a beneficat si de o actualizare la Windows Phone 8. Din pacate, se pare ca unui utilizator din Brazilia nu i-a purtat noroc. PotrivitPhoneArena ne confirma ca Nokia Lumia [].

Un barbat a murit dupa ce masina in care se afla a luat foc in fata sediului Finantelor Publice din Onesti

Un barbat in varsta de 40 de ani a murit, luni, dupa ce masina in care se afla a luat foc, in fata sediului Finantelor Publice din Onesti. Una dintre ipoteze este ca barbatul este cel care ar fi provocat.

Un barbat a murit intr-o masina care a luat foc in fata Fiscului

Un barbat a murit, luni, dupa ce masina in care se afla a luat foc, in fata sediului Finantelor Publice din Onesti, una dintre ipoteze fiind ca barbatul este cel care ar fi provocat incendiul vrand sa se sinucida din cauza datoriilor catre stat, transmite Mediafax.

Marturie mincinoasa pentru asumarea unui accident. Toti cei implicati au fost arestati

Trei barbati au fost arestati, in urma unei marturii mincinoase facute pentru asumarea unui accident. Soferul care avea permisul suspendat a convins un alt tanar sa declare ca el se afla la volan.

Sapte persoane au fost ranite, in urma unui schimb de focuri de arma in Chisinau

Sapte persoane au fost ranite in urma unui schimb de focuri de arma in cartierul Telecentru din Chisinau, informeaza Mediafax. Un barbat in varsta de 64 de ani a inceput sa traga cu o arma de.

5 mineri au murit intr-o mina din Bosnia, in urma unui cutremur

Cinci mineri au fost ucisi in urma unei explozii de gaz produse intr-o mina de carbune din Bosnia si Hertegovina dupa un cutremur, in timp ce 29 au fost salvati dupa ce s-au aflat blocati timp de 20 de ore.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )