Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul judecator focsanean Adrian Toni Neacsu, condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare

Adevărul Adevărul,
Fostul judecator focsanean Adrian Toni Neacsu, condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare

In prima instanta, fostul membru CSM fusese achitat de magistratii Curtii Supreme, pentru ca faptele nu au fost comise cu vinovatia prevazuta de lege. continuă pe Adevărul

iCCJ: Fostul membru al CSM Toni Neacsu a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare. Decizia este definitiva

Instanta suprema l-a condamnat luni definitiv pe fostul membru al Consiliului Superior al Magistraturii CSM) Toni Neacsu la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul in care era acuzat ca in perioada in.

Toni Neacsu, fost judecator si fost membru CSM, a fost condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare

Adrian Toni Neacsu, fost judecator si membru al CSM, a fost condamnat definitiv luni de Inalta Curte de Casatie si Justitie la un an inchisoare cu suspendare, pentru savarsirea infractiunilor de participatie improprie la infractiunea de abuz in serviciu, fals intelectual, participatie improprie la infractiunea de uz de fals si fals in inscrisuri sub semnatura privata, anunta Agerpres. De asemenea, Toni Neacsu a fost obligat sa plateasca 13. 136 lei catre Consiliul Superior al Magistraturii.

Fostul membru al CSM, condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare

Fostul membru al CSM Toni Neacsu a fost condamnat definitiv, luni, de instanta suprema, la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul in care era acuzat ca in perioada in care a fost membru al Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a incasat nejustificat salariu si diurna in valoare de aproape 67. 000 de lei, informeaza Mediafax.

Toni Neacsu, fost membru CSM, condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare

Judecatorul Toni Neacsu a fost condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare. Neacsu, in calitate de judecator, membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii, a incasat nejustificat de la CSM.

Judecatorul Toni Neacsu, fost membru al CSM, a fost condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare

Judecatorul Toni Neacsu a fost condamnat definitiv, luni, de Curtea Suprema, la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul in care era acuzat ca in perioada in care a fost membru al Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a incasat nejustificat salariu si diurna in valoare de aproape 67. 000 de lei.

Judecatorul Petru Rus, condamnat definitiv pentru coruptie, eliberat din functie de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis l-a eliberat luni din functie pe judecatorul Petru Rus de la Judecatoria Nasaud, condamnat definitiv in 12 martie pentru ca ar fi redactat o incheiere de sedinta falsa,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )