Libnet.ro
UNICEF

17:00

Fostul magnat al petrolului Mihail Hodorkovski a fost eliberat din inchisoare, dupa ce Putin a semnat decretul de gratiere

Antena3 Antena3,
Fostul magnat al petrolului Mihail Hodorkovski a fost eliberat din inchisoare, dupa ce Putin a semnat decretul de gratiere

Update 11. 09 - Fostul magnat al petrolului Mihail Hodorkovski, un critic al Kremlinului, a fost eliberat vineri din inchisoarea in care era incarcerat, dupa ce a fost gratiat de presedintele rus Vladimir Putin,. continuă pe Antena3

Mihail Hodorkovski a fost eliberat din inchisoare. Fostul magnat al petrolului ar fi acceptat sa ceara gratierea la presiunea serviciilor secrete, care amenintau cu al treilea proces

Fostul magnat al petrolului si inamic al Kremlinului Mihail Hodorkovski a iesit vineri din puscarie, dupa ce a fost gratiat de presedintele Vladimir Putin si dupa ce a petrecut peste zece ani in spatele gratiilor, scrie AFP.

UPDATE Mihail Hodorkovski a fost eliberat din inchisoare si a plecat in Germania. Fostul magnat al petrolului ar fi acceptat sa ceara gratierea la presiunea serviciilor secrete, care amenintau cu al treilea proces

Fostul magnat al petrolului si inamic al Kremlinului Mihail Hodorkovski a iesit vineri din puscarie si a parasit imediat Rusia, fiind gratiat de presedintele Vladimir Putin dupa ce a petrecut peste zece ani in spatele gratiilor, scrie AFP.

Rusia: Hodorkovski a fost eliberat din inchisoare

Fostul magnat al petrolului Mihail Hodorkovsi ar fi fost eliberat din inchisoare vineri, dat fiind ca decretul de gratiere dat de presedintele Vladimir Putin intra in vigoare chiar in aceeasi zi. Catre ora.

Subprefectul de Constanta a fost eliberat din functie.

Subprefectul judetului Constanta, Iucsel Selamet, trimis in judecata de DNA pentru dare de mita, a fost eliberat din functie, a anuntat, vineri, prefectul judetului Constanta, conform Mediafax. Eugen Bola a facut acest anunt intr-o conferinta de presa, in care a mai spus si ca Iucsel Selamet fusese detasat la Prefectura Constanta de la Primaria Medgidia, acolo unde era functionar public si ca el a fost suspendat din functie si de reprezentantii Primariei. Citeste si: Cine sunt Eserghep si .

Mihail Hodorkovski a ajuns in Germania, dupa ce a fost gratiat recent de Vladimir Putin

Proaspat gratiat de presedintele rus, Vladimir Putin, fostul magnat al petrolului, Mihail Hodorkovski, in varsta de 50 de ani, a ajuns in cursul zilei de vineri in Germania, dupa mai bine de zece ani de detentie, anunta BBC.

Vladimir Putin anunta ca il va gratia pe Mihail Hodorkovski, un gest care ii consacra inca o data forta

Vladimir Putin a anuntat joi ca il va gratia pe fostul magnat al petrolului Mihail Hodorkovski, in inchisoare de peste zece ani, intr-un gest care, considera analistii, consacra forta presedintelui Rusiei, dar si dorinta acestuia de a-si imbunatati imaginea externa, inaintea Jocurilor Olimpice de la Soci, scrie AFP.

Mihail Hodorkovski a plecat in Germania imediat dupa iesirea din inchisoare

Update - Fostul magnat rus Mihail Hodorkovski a parasit Rusia, la numai cateva ore dupa ce a fost gratiat de Vladimir Putin. Hodorkovski a plecat in Germania, acolo unde mama sa, care este grav bolnava, este.

Putin afirma ca il va gratia pe fostul magnat Mihail Hodorkovski.

Presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat, joi, ca il va gratia pe fostul magnat al petrolului Mihail Hodorkovski, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Rusia: Membrele Pussy Riot scapa de inchisoare, Hodorkovski nu Decretul de gratiere va fi semnat foarte curand, a declarat Putin. Potrivit presedintelui, Hodorkovski, aflat in detentie din 2003, a scris o cerere de gratiere, ceea ce pana in prezent a refuzat. Stire in curs de actualizare.

Germania a lucrat din culise pentru eliberarea lui Mihail Hodorkovski. Artizanul procesului a fost Hans-Dietrich Genscher, fost ministru german de externe

Cancelarul german Angela Merkel a declarat ca Berlinul a lucrat din culise pentru eliberarea fostului magnat al petrolului Mihail Hodorkovski, gratiat de Vladimir Putin si ajuns vineri in Germania, imediat dupa eliberare, scrie AFP.

Vladimir Putin a semnat decretul de gratiere a lui Mihail Hodorkovski

Vladimir Putin a semnat vineri decretul de gratiere a fostului magnat al petrolului Mihail Hodorkovski, inchis de peste 10 ani, intr-un gest care, considera analistii, consacra forta presedintelui Rusiei, dar si dorinta acestuia de a-si imbunatati imaginea externa, inaintea Jocurilor Olimpice de la Soci.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )