Libnet.ro
UNICEF

17:30

Vladimir Putin a semnat decretul de gratiere a lui Mihail Hodorkovski

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin a semnat decretul de gratiere a lui Mihail Hodorkovski

Vladimir Putin a semnat vineri decretul de gratiere a fostului magnat al petrolului Mihail Hodorkovski, inchis de peste 10 ani, intr-un gest care, considera analistii, consacra forta presedintelui Rusiei, dar si dorinta acestuia de a-si imbunatati imaginea externa, inaintea Jocurilor Olimpice de la Soci. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin il va gratia pe Mihail Hodorkovski

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat, astazi, ca va accepta cererea de gratiere a lui Mihail Hodorkovski, fostul director al Yukos, adaugand ca este putin probabil sa fie intentat un nou proces legat de falimentul companiei petroliere in viitorul apropiat, transmite Russia Today.

Fostul magnat al petrolului Mihail Hodorkovski a fost eliberat din inchisoare, dupa ce Putin a semnat decretul de gratiere

Update 11. 09 - Fostul magnat al petrolului Mihail Hodorkovski, un critic al Kremlinului, a fost eliberat vineri din inchisoarea in care era incarcerat, dupa ce a fost gratiat de presedintele rus Vladimir Putin,.

Putin a semnat decretul de gratiere a fostului magnat al petrolului, Hodorkovski

Presedintele rus Vladimir Putin a semnat decretul de gratiere a fostului magnat al petrolului Mihail Hodorkovski, incarcerat de peste zece ani, a anuntat vineri Kremlinul intr-un comunicat, subliniind ca decizia.

Mihail Hodorkovski a ajuns in Germania, dupa ce a fost gratiat recent de Vladimir Putin

Proaspat gratiat de presedintele rus, Vladimir Putin, fostul magnat al petrolului, Mihail Hodorkovski, in varsta de 50 de ani, a ajuns in cursul zilei de vineri in Germania, dupa mai bine de zece ani de detentie, anunta BBC.

Hodorkovski, gratiat. Putin a semnat decretul.

Presedintele rus Vladimir Putin a semnat vineri decretul de gratiere a fostului magnat al petrolului Mihail Hodorkovski, Kremlinul anuntand ca acesta intra in vigoare imediat, relateaza AFP, citata de Mediafax. Citeste si: Culisele gratierii lui Hodorkovski Presedintele rus a anuntat joi, in pofida oricarei asteptari, ca Hodorkovski i-a adresat o cerere de gratiere din motive umanitare, mama acestuia fiind bolnava.

Presedintele Rusiei a semnat decretul de gratiere a lui Hodorkovski

Presedintele rus Vladimir Putin a semnat vineri decretul de gratiere a fostului magnat al petrolului Mihail Hodorkovski, Kremlinul anuntand ca acesta in vigoare imediat, citeazaBBC News. Hodorkovski, care.

Putin afirma ca il va gratia pe fostul magnat Mihail Hodorkovski.

Presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat, joi, ca il va gratia pe fostul magnat al petrolului Mihail Hodorkovski, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Rusia: Membrele Pussy Riot scapa de inchisoare, Hodorkovski nu Decretul de gratiere va fi semnat foarte curand, a declarat Putin. Potrivit presedintelui, Hodorkovski, aflat in detentie din 2003, a scris o cerere de gratiere, ceea ce pana in prezent a refuzat. Stire in curs de actualizare.

Omul care l-a sfidat pe Putin a ajuns in Germania. Fostul magnat Mihail Hodorkovski sustine ca nu si-a recunoscut vina in cererea de gratiere

Mihail Hodorkovski a confirmat trimiterea unei cereri de gratiere presedintelui rus Vladimir Putin. Fostul magnat a explicat insa ca nu a recunoscut vinovatia in document si a salutat rolul jucat de fostul.

Presedintele Putin a anuntat ca il va gratia pe Mihail Hodorkovski. Decretul va fi semnat foarte curand

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat joi ca se pregateste sa semneze un decret de gratiere a fostului magnat al petrolului Mihail Hodorkovski, relateaza AFP. Decretul de gratiere va fi semnat foarte.

Vladimir Putin a anuntat ca se pregateste sa-l gratieze pe Mihail Hodorkovski

Presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat joi ca se pregateste sa semneze un decret de gratiere a fostului magnat al petrolului si critic al Kremlinului Mihail Hodorkovski, scrie AFP. Decretul de gratiere.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )