Libnet.ro
UNICEF

17:00

Presedintele Rusiei a semnat decretul de gratiere a lui Hodorkovski

B1 B1,
Presedintele Rusiei a semnat decretul de gratiere a lui Hodorkovski

Presedintele rus Vladimir Putin a semnat vineri decretul de gratiere a fostului magnat al petrolului Mihail Hodorkovski, Kremlinul anuntand ca acesta in vigoare imediat, citeazaBBC News. Hodorkovski, care. continuă pe B1

Vladimir Putin a semnat decretul de gratiere a lui Mihail Hodorkovski

Vladimir Putin a semnat vineri decretul de gratiere a fostului magnat al petrolului Mihail Hodorkovski, inchis de peste 10 ani, intr-un gest care, considera analistii, consacra forta presedintelui Rusiei, dar si dorinta acestuia de a-si imbunatati imaginea externa, inaintea Jocurilor Olimpice de la Soci.

Putin a semnat decretul de gratiere a fostului magnat al petrolului, Hodorkovski

Presedintele rus Vladimir Putin a semnat decretul de gratiere a fostului magnat al petrolului Mihail Hodorkovski, incarcerat de peste zece ani, a anuntat vineri Kremlinul intr-un comunicat, subliniind ca decizia.

Fostul magnat al petrolului Mihail Hodorkovski a fost eliberat din inchisoare, dupa ce Putin a semnat decretul de gratiere

Update 11. 09 - Fostul magnat al petrolului Mihail Hodorkovski, un critic al Kremlinului, a fost eliberat vineri din inchisoarea in care era incarcerat, dupa ce a fost gratiat de presedintele rus Vladimir Putin,.

Hodorkovski, gratiat. Putin a semnat decretul.

Presedintele rus Vladimir Putin a semnat vineri decretul de gratiere a fostului magnat al petrolului Mihail Hodorkovski, Kremlinul anuntand ca acesta intra in vigoare imediat, relateaza AFP, citata de Mediafax. Citeste si: Culisele gratierii lui Hodorkovski Presedintele rus a anuntat joi, in pofida oricarei asteptari, ca Hodorkovski i-a adresat o cerere de gratiere din motive umanitare, mama acestuia fiind bolnava.

Traian Basescu a semnat decretul de numire a lui Gigel Stirbu in functia de ministru al Culturii. Acesta va depune juramantul la ora 16.00 / La 16.15, va depune juramantul Toni Grebla, in functia de judecator la CCR

Presedintele Traian Basescu a semnat marti decretul de numire a lui Gigel-Sorinel Stirbu in functia de ministru al Culturii, anunta Administratia Prezidentiala. Potrivit programului de marti al sefului statului, anuntat pe site-ul Presedintiei, Stirbu va depune juramantul pentru investirea in functia de ministru la ora 16. 00, la Palatul Cotroceni. Aceasta ceremonie va fi urmata de cea de depunere a juramantului de investitura in functia de judecator la Curtea Constitutionala de catre senatorul Toni Grebla, la ora 16.

Basescu a semnat decretul pentru Stirbu. Noul ministru al Culturii depune juramantul la ora 16

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretele prin care ia act de demisia lui Daniel Barbu din functia de ministru al Culturii si de numire in locul acestuia a lui Gigel Stirbu, care va depune.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )