Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rusia: Hodorkovski a fost eliberat din inchisoare

B1 B1,
Rusia: Hodorkovski a fost eliberat din inchisoare

Fostul magnat al petrolului Mihail Hodorkovsi ar fi fost eliberat din inchisoare vineri, dat fiind ca decretul de gratiere dat de presedintele Vladimir Putin intra in vigoare chiar in aceeasi zi. Catre ora. continuă pe B1

Mihail Hodorkovski a fost eliberat din inchisoare. Fostul magnat al petrolului ar fi acceptat sa ceara gratierea la presiunea serviciilor secrete, care amenintau cu al treilea proces

Fostul magnat al petrolului si inamic al Kremlinului Mihail Hodorkovski a iesit vineri din puscarie, dupa ce a fost gratiat de presedintele Vladimir Putin si dupa ce a petrecut peste zece ani in spatele gratiilor, scrie AFP.

UPDATE Mihail Hodorkovski a fost eliberat din inchisoare si a plecat in Germania. Fostul magnat al petrolului ar fi acceptat sa ceara gratierea la presiunea serviciilor secrete, care amenintau cu al treilea proces

Fostul magnat al petrolului si inamic al Kremlinului Mihail Hodorkovski a iesit vineri din puscarie si a parasit imediat Rusia, fiind gratiat de presedintele Vladimir Putin dupa ce a petrecut peste zece ani in spatele gratiilor, scrie AFP.

Fostul magnat al petrolului Mihail Hodorkovski a fost eliberat din inchisoare, dupa ce Putin a semnat decretul de gratiere

Update 11. 09 - Fostul magnat al petrolului Mihail Hodorkovski, un critic al Kremlinului, a fost eliberat vineri din inchisoarea in care era incarcerat, dupa ce a fost gratiat de presedintele rus Vladimir Putin,.

Subprefectul de Constanta a fost eliberat din functie.

Subprefectul judetului Constanta, Iucsel Selamet, trimis in judecata de DNA pentru dare de mita, a fost eliberat din functie, a anuntat, vineri, prefectul judetului Constanta, conform Mediafax. Eugen Bola a facut acest anunt intr-o conferinta de presa, in care a mai spus si ca Iucsel Selamet fusese detasat la Prefectura Constanta de la Primaria Medgidia, acolo unde era functionar public si ca el a fost suspendat din functie si de reprezentantii Primariei. Citeste si: Cine sunt Eserghep si .

Un detinut budist a dat in judecata statul roman pentru mancarea din inchisoare: CEDO i-a dat castig de cauza

Un detinut budist a dat statul roman in judecata pentru meniul din inchisoare si a castigat. Condamnatul va primi 3000 de euro ca daune morale dupa ce Curtea Europeana pentru Drepturile Omului i-a dat.

Mihail Hodorkovski a plecat in Germania imediat dupa iesirea din inchisoare

Update - Fostul magnat rus Mihail Hodorkovski a parasit Rusia, la numai cateva ore dupa ce a fost gratiat de Vladimir Putin. Hodorkovski a plecat in Germania, acolo unde mama sa, care este grav bolnava, este.

Sibiu: Doua zboruri Lufthansa au fost anulate din cauza cetii dense

Zborul Lufthansa Munchen - Sibiu si cursa retur au fost anulate, in noaptea de joi spre vineri, din cauza cetii, municipiul Sibiu fiind sub cod galben de ceata densa cu vizibilitate redusa. Zborul Lufthansa.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2299 seconds )