Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sibiu: Doua zboruri Lufthansa au fost anulate din cauza cetii dense

B1 B1,
Sibiu: Doua zboruri Lufthansa au fost anulate din cauza cetii dense

Zborul Lufthansa Munchen - Sibiu si cursa retur au fost anulate, in noaptea de joi spre vineri, din cauza cetii, municipiul Sibiu fiind sub cod galben de ceata densa cu vizibilitate redusa. Zborul Lufthansa. continuă pe B1

Doua zboruri Lufthansa, anulate din cauza cetii.

Zborul Lufthansa Munchen - Sibiu si cursa retur au fost anulate, in noaptea de joi spre vineri, din cauza cetii, municipiul Sibiu fiind sub cod galben de ceata densa cu vizibilitate redusa. Zborul Lufthansa Munchen - Sibiu LH 1666 cu sosire la ora 0. 40 si zborul Lufthansa Sibiu - Munchen LH 1667 cu plecare la ora 06. 15 au fost anulate din cauza cetii, a declarat Nicoleta Boborodea, purtatorul de cuvant al Aeroportului Sibiu. Sibiul s-a aflat, in noaptea de joi spre vineri, sub cod galben de .

Jucatoarea de tenis de masa Valeria Borza (29 de ani) a murit din cauza unei meningite

Jucatoarea de tenis de masa Valeria Borza 29 de ani), legitimata la echipa franceza Lys-lez-Lannoy, a murit, joi seara, din cauza unei meningite bacteriene. Sportiva din Caransebes se indrepta spre un autobuz care urma sa o duca spre aeroportul din Charleroi pentru a veni in Romania de sarbatori in momentul in care i s-a facut rau. Jucatoarea a acuzat dureri de cap extrem de puternice si a fost transportata la spitalul din Roubaix, unde a fost dusa la sectia de reanimare, insa a intrat rapid in coma. Diagnosticata cu meningita bacteriana, Valeria Borza a incetat din viata joi seara.

UE pierde rating-ul AAA al SP din cauza slabirii coeziunii.

StandardPoors SP) a redus cu o treapta ratingul pe termen lung al Uniunii Europene, de la nivelul de top AAA la AA+, din cauza slabirii coeziunii blocului comunitar si deteriorarea situatiei financiare a Europei, se arata intr-un comunicat al agentiei americane de rating. Retrogradarea reflecta opinia noastra privind slabirea situatiei financiare a celor 28 de state membre UE, se spune in document. Citeste si: SP: Ratingul Romaniei va fi imbunatatit SP a coborat in .

Tenismena Valeria Borza a murit la 29 de ani, din cauza unei meningite

Tenismena Valeria Borza, in varsta de 29 de ani, legitimata la echipa franceza Lys-lez-Lannoy, a murit, joi seara, din cauza unei meningite bacteriene. Sportiva din Caransebes se indrepta spre un autobuz care.

O eleva in clasa a XII-a s-a sinucis din cauza unei note.

O eleva de 18 ani de la un liceu din Iasi a murit, marti seara, dupa ce s-a aruncat in fata unui tren, una dintre ipotezele anchetatorilor fiind ca fata s-a sinucis dupa ce s-ar fi certat cu mama sa din cauza unei note mici pe care o luase la scoala. Adriana R. , in varsta de 18 ani, eleva in clasa a XII-a la Liceul Economic nr. 2 din Iasi, s-a aruncat, marti seara, in fata trenului Roman-Iasi, intre localitatile Piciorul Lupului si Barnova din judetul Iasi, tanara murind pe loc, arata .

SUA: Un avion a iesit de pe pista din cauza zapezii in Wisconsin

Un avion avand 60 de persoane la bord a iesit, luni, de pe pista, din cauza zapezii, la aterizarea pe aeroportul Madison din statul american Wisconsin. Un Boeing 737-800, zbor 385 din Minneapolis, cu destinatia .

Bolnava de CANCER si hepatita C, o batrana de 72 de ani ar putea fi aruncata dupa GRATII din cauza unei GAINI. Vezi o poveste ULUITOARE

Un nou caz ne demonstreaza ca Romania este tara tuturor posibilitatilor. Mai exact, o femeie de 72 de ani este plimbata prin instanta de 16 ani din cauza unei gaini. In 1997, magistratii din Vrancea au.

Subprefectul de Constanta a fost eliberat din functie.

Subprefectul judetului Constanta, Iucsel Selamet, trimis in judecata de DNA pentru dare de mita, a fost eliberat din functie, a anuntat, vineri, prefectul judetului Constanta, conform Mediafax. Eugen Bola a facut acest anunt intr-o conferinta de presa, in care a mai spus si ca Iucsel Selamet fusese detasat la Prefectura Constanta de la Primaria Medgidia, acolo unde era functionar public si ca el a fost suspendat din functie si de reprezentantii Primariei. Citeste si: Cine sunt Eserghep si .

Rusia: Hodorkovski a fost eliberat din inchisoare

Fostul magnat al petrolului Mihail Hodorkovsi ar fi fost eliberat din inchisoare vineri, dat fiind ca decretul de gratiere dat de presedintele Vladimir Putin intra in vigoare chiar in aceeasi zi. Catre ora.

O mama a fost arestata din cauza unei poze. A fost trimisa mai departe prin aplicatia care trebuia s-o autodistruga

Cele mai la moda aplicatii de mesagerie instant din aceste vremuri sunt cele cu mesaje care se autodistrug. Snapchat e cel mai mare nume, dar nici aceasta aplicatie nu-ti garanteaza intimitatea. N-o garanteaza in masura in care cineva se gaseste sa salveze pozele.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,305 seconds )