Libnet.ro
UNICEF

19:00

Fostul ministru grec de Finante, Yanis Varoufakis: Noul plan de asistenta financiara al Greciei nu va functiona

B1 B1,
Fostul ministru grec de Finante, Yanis Varoufakis: Noul plan de asistenta financiara al Greciei nu va functiona

Fostul ministru grec de Finante, Yanis Varoufakis, este de parere ca noul plan de asistenta financiara stabilit de Grecia cu creditorii internationali nu va functiona, relateaza BBC News. Acordul privind. continuă pe B1

Darius Valcov, din nou in fata instantei: Fostul ministru de Finante cere ridicarea masurii controlului judiciar

Emotii pentru fostul ministru de finante, Darius Valcov. Acesta s-a prezentat marti in fata judecatorilor instantei supreme pentru verificarea masurilor preventive, informeaza B1 TV. Valcov este cercetat sub.

Nu va functiona. Anuntul important facut de Yanis Varoufakis

Noul plan de asistenta financiara stabilit de Grceia cu creditorii internationali nu va functiona, apreciaza Yanis Varoufakis, fost ministru de Finante, informeaza Mediafax. Acordul privind.

Wikileaks a lansat o companie prin care strange 100.000 de euro recompensa pentru detalii privind acordul comercial UE-SUA: Fostul ministru de finante grec Yanis Varoufakis, printre donatori

Site-ul Wikileaks a lansat marti o campanie pentru strangerea sumei de 100. 000 de euro care ar urma sa fie folosita drept recompensa pentru scurgeri de informatii privind acordul de liber schimb aflat in curs de.

De ce considera Varoufakis ca noul plan de ajutor pentru Grecia NU va functiona

Noul plan de asistenta financiara stabilit de Grecia cu creditorii internationali nu va functiona, a apreciat Yanis Varoufakis, fost ministru de Finante, subliniind ca ministrul german de Finante sustine acelasi lucru.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )