Libnet.ro
UNICEF

14:00

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca, arestat preventiv: Decizia magistratilor Curtii de Apel Bacau nu este definitiva

B1 B1,
Fostul ministru de Interne Gabriel Berca, arestat preventiv: Decizia magistratilor Curtii de Apel Bacau nu este definitiva

Magistratii Curtii de Apel Bacau au decis vineri ca fostul ministru de Interne Gabriel Berca sa fie cercetat in arest preventiv in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, informeaza B1 TV. Decizia. continuă pe B1

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca, arestat preventiv pentru 30 de zile

Magistratii Curtii de Apel CA) Bacau au admis, vineri, cererea procurorilor DNA de arestare preventiva pentru 30 de zile a fostului ministru de interne, Gabriel Berca, informeaza Agerpres.

Fostul ministru de Interne, Gabriel Berca, ARESTAT PREVENTIV

Fostul ministrul de Interne, Gabriel Berca, a fost arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta.

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca, retinut de DNA intr-un dosar privind fapte de trafic de influenta (VIDEO)

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca a fost retinut, joi, de Directia Nationala Anticoruptie, fiind acuzat de trafic de influenta. DNA il acuza pe Berca de faptul ca, in perioada 2010-2012, ar fi primit.

Radu Banciu, despre fostul ministru de interne Gabriel Berca care a fost retinut de DNA: Punea o vorba buna si iata ca isi facea o casa. 180.000 de euro pentru nimic (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu, despre fostul ministru de interne Gabriel Berca care a fost retinut de DNA, fiind cercetat pentru trafic de influenta. O veste buna, fostul min.

Radu Banciu, despre fostul ministru de interne Gabriel Berca, retinut de DNA: Punea o vorba buna si iata ca isi facea o casa. 180.000 de euro pentru nimic (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu, despre fostul ministru de interne Gabriel Berca, retinut de DNA, fiind cercetat pentru trafic de influenta. O veste buna, fostul ministru de in.

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca, la DNA

Fostul ministrul de Interne Gabriel Berca a fost audiat, joi, la Directia Nationala Anticoruptie. Berca ar fi vizat in dosarul fostului deputat Mihai Banu. Conform DNA, in perioada 2010-2012 Mihai Banu a.

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca, audiat la DNA intr-un dosar privind fapte de trafic de influenta

Fostul ministrul de Interne Gabriel Berca, audiat joi intr-un dosar privind fapte de trafic de influenta care ar fi fost comise in perioada 2010-2012, in cauza fiind in atentia anchetatorilor si fostul deputat.

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca, cercetat pentru trafic de influenta

Fostul ministru de Interne din guvernul lui Mihai Razvan Ungureanu, Gabriel Berca, este cercetat de procurori DNA pentru trafic de influenta facut in perioada 2010-2012. Potrivit unor surse judiciare, Berca.

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca a fost retinut

ACTUALIZARE 13:14 Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Bacau au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, incepand de astazi de la ora 12:50 si pana maine la ora 12:50, a inculpatului Gabriel Berca, senator in Parlamentul Romaniei, la data faptei, cu privire la savarsirea infractiunii de trafic de influenta.

Fostul consilier prezidential Gabriel Berca, audiat la DNA Bacau

Gabriel Berca, fost consilier prezidential si fost ministru al Internelor, este audiat la DNA Bacau, intr-un dosar privind fapte de trafic de influenta care ar fi fost comise in perioada 2010-2012, in cauza fiind in atentia anchetatorilor si fostul.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )