Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, sustine ca Parlamentul va decide un prag de la care se incrimineaza abuzul in serviciu

România Liberă România Liberă,
Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, sustine ca Parlamentul va decide un prag de la care se incrimineaza abuzul in serviciu

Florin Iordache, fostul ministru al Justitiei, a afirmat, miercuri seara, la Sinaia, ca Parlamentul va stabili fara indoiala un prag privind abuzul in serviciu, motivand ca acesta este obligatoriu. continuă pe România Liberă

Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, il ataca pe actualul: Tudorel Toader interpreteaza de la sine putere deciziile CCR

Fostul ministru al Justitiei, deputatul PSD Florin Iordache, a declarat ca Tudorel Toader interpreteaza de la sine putere deciziile CCR, in contextul in care fostul ministru s-a opus, marti, solicitarii Ministerului Justitiei de a amana dezbaterea proiectului de modificare a articolelor 301 si 308 din Codul Penal.

Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, ales vicepresedinte al Camerei Deputatilor

Fostul ministru al Justitiei, deputatul social-democrat Florin Iordache, a fost ales, marti, in functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor, cu 211 voturi pentru si 77 impotriva.

Fostul ministru al Justitiei Florin Iordache, propus de PSD pentru postul de vicepresedinte al Camerei Deputatilor

Fostul ministru al Justitiei, deputatul social-democrat Florin Iordache, este propus de PSD pentru a ocupa postul de vicepresedinte al Camerei Deputatilor, ramas vacant dupa ce Rovna Plumb a demisionat. Astfel, propunerea urmeaza sa fie votata in sedinta de plen de marti.

Florin Iordache, fostul ministru al Justitiei, a ajuns vicepresedinte al Camerei Deputatilor

Social-democratul Florin Iordache a fost ales marti in functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor, cu 211 voturi 'pentru' si 77 'impotriva', scrie Agerpres.

Florin Iordache: As fi propus revocarea Laurei Codruta Kovesi si a lui Augustin Lazar

Fostul ministru al justitiei, Florin Iordache a afirmat, in editia de miercuri a emisiunii 'La ordinea zilei', ca in urma evaluarilor sefilor de Parchete 'Fara.

Florin Iordache: As fi propus revocarea Laurei Codruta Kovesi si a lui Augustin Lazar

Fostul ministru al justitiei, Florin Iordache a afirmat, in editia de miercuri a emisiunii La ordinea zilei, ca in urma evaluarilor sefilor de Parchete Fara.

Florin Iordache il ataca pe Tudorel Toader, dupa ce ministrul Justitiei a declarat ca nu se impune un prag in cazul abuzului in serviciu

Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, l-a atacat pe actualul ministru, Tudorel Toader, afirmand ca a vazut pozitia acestuia prin care interpreteaza decizia Curtii Constitutionale privind abuzul in serviciu in sensul in care nu ar fi nevoie de impunerea unui prag.

Promovat pentru episodul Ordonanta 13. Florin Iordache a fost ales vicepresedinte al Camerei Deputatilor

Florin Iordache, fostul Ministru al Justitiei care a promovat controversata Ordonanta 13, a fost validat in functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor. Postul a ramas vacant dupa ce Rovana Plumb a.

Florin Iordache il critica dur pe actualul ministru al Justitiei: Interpreteaza de la sine putere deciziile CCR

Florin Iordache, fost ministru al Justitiei, a afirmat marti in Comisia juridica a Camerei Deputatilor ca nu se asteapta de la actuala conducere a Ministerului Justitiei la o imbunatatire a.

Florin Iordache, atac la inlocuitorul sau in Guvern: Nu ma astept de la actuala conducere a Ministerului Justitiei la o imbunatatire a conditiilor si a legislatiei in vigoare (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a primit critici din partea predecesorului sau, Florin Iordache. Iordache sustine ca nu este de acord cu Toader in ceea ce priveste interpretarea abuzului in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )