Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu, implicat intr-un accident rutier

Antena3 Antena3,
Fostul premier Calin Popescu Tariceanu, implicat intr-un accident rutier

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a fost implicat intr-un accident rutier petrecut in Buzau. Potrivit autoritatilor, nu au fost inregistrate victime. Este vorba despre o tamponare intre doua autoturisme,. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, implicat intr-un accident de circulatie in Buzau

Fostul premier, Calin Popescu Tariceanu, a fosti implicat intr-un de circulatie produs in municipiul Buzau, fara a fi ranit.

Calin Popescu Tariceanu, implicat intr-un accident rutier

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a fost implicat in aceasta dimineata in Buzau intr-un accident rutier. Se pare ca autoturismul fostului premier a fost lovit din spate de o alta masina.

Calin Popescu Tariceanu, implicat intr-un accident, la Buzau.

Senatorul PNL Calin Popescu Tariceanu a fost implicat, marti, intr-un accident de circulatie produs in municipiul Buzau, fara a fi ranit, primele date furnizate de Politie aratand ca accidentul a avut loc din vina unui alt sofer, informeaza Mediafax. Potrivit comisarului sef Florina Crucianu de la Politia Judeteana Buzau, accidentul s-a produs pe Aleea Industriilor din municipiul Buzau, unde autoturismul condus de fostul premier a fost lovit din spate de o alta masina al carei sofer nu a .

Calin Popescu Tariceanu, implicat intr-un accident rutier usor la Buzau

Senatorul PNL Calin Popescu Tariceanu a fost implicat, marti, intr-un accident de circulatie produs in municipiul Buzau, informeaza Mediafax. Acesta nu a fost ranit, fiind vorba despre o ciocnire intre doua.

Calin Popescu Tariceanu, implicat intr-un accident rutier la Buzau

Calin Popescu Tariceanu a fost implicat intr-un accident de circulatie pe raza municipiului Buzau. Evenimentul rutier s-a produs in jurul orei 10, pe Aleea Industriei, in apropierea magazinului Parktiker.

VIDEO Calin Popescu Tariceanu, implicat intr-un accident rutier la Buzau

Senatorul PNL Calin Popescu Tariceanu a fost implicat, marti dimineata, intr-un accident de circulatie pe raza municipiului Buzau. Evenimentul rutier s-a produs in jurul orei 10, pe Aleea Industriei, in apropierea magazinului Praktiker.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )