Libnet.ro
UNICEF

05:00

Fostul presedinte Emil Constantinescu il sustine pe Victor Ponta si il lauda pentru lupta impotriva comunismului

Adevărul Adevărul,
Fostul presedinte Emil Constantinescu il sustine pe Victor Ponta si il lauda pentru lupta impotriva comunismului

Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, adversarul lui Ion Iliescu la alegerile din 1992 si, ulterior, la cele din 1996, si-a exprimat vineri sustinerea pentru Victor Ponta si a mentionat o serie de realizari ale premierului in lupta anticomunista. continuă pe Adevărul

Fostul presedinte Emil Constantinescu il sustine pe Victor Ponta si il lauda pentru actiunile meritorii impotriva comunismului

Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, adversarul lui Ion Iliescu la alegerile din 1992 si, ulterior, la cele din 1996, si-a exprimat vineri sustinerea pentru Victor Ponta si a mentionat o serie de realizari ale premierului in lupta anticomunista.

Fostul presedinte Emil Constantinescu il sustine pe Victor Ponta si il lauda pentru actiunile meritorii impotriva comunismului. Raspunsul premierului

Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, adversarul lui Ion Iliescu la alegerile din 1992 si, ulterior, la cele din 1996, si-a exprimat vineri sustinerea pentru Victor Ponta si a mentionat o serie de realizari ale premierului in lupta anticomunista.

VIDEO Vadim Tudor il va sustine pe Victor Ponta in turul II al alegerilor prezidentiale

UNPR a semnat, marti, un protocol electoral cu PRM, pentru sustinerea lui Victor Ponta in turul II al alegerilor prezidentiale. in primavara, Vadim Tudor declara ca Ponta poate ajunge presedinte doar la o scara de bloc.

Senzational. Dan Diaconescu il sustine pe Victor Ponta in turul II

Fondatorul PPDD, Dan Diaconescu, a declarat, joi seara, ca in turul II al alegerilor prezidentiale il va sustine pe candidatul PSD, Victor Ponta.

VIDEO Corneliu Vadim Tudor il sustine pe Victor Ponta: UNPR si PRM au semnat un protocol pentru turul II al prezidentialelor / C.V.Tudor.: Am ales raul cel mai mic

UNPR a incheiat, marti, un protocol de colaborare cu PRM privind sustinerea candidaturii lui Victor Ponta in turul al II-lea al alegerilor prezidentiale, a anuntat Uniunea, printr-un comunicat citat de Mediafax.

Emil Constantinescu lauda, intr-o lunga scrisoare, sprijinul acordat de Victor Ponta pentru eroii luptei anticomuniste

Revista 22 publica o lunga scrisoare in care fostul presedinte Emil Constantinescu lauda eforturile facute de guvernul Victor Ponta in sprijinul unor proiecte dedicate memoriei eroilor luptei anticomuniste, precum si pentru avizul favorabil acordat in ultima sedinta de guvern pentru dublarea indemnizatiilor persoanelor persecutate din motive politice de regimul comunist.

Emil Constantinescu, scrisoare pentru Victor Ponta

Fostul presedinte Emil Constantinescu i-a transmis premierului Victor Ponta o scrisoare de sustinere. Fostul presedinte al Romaniei apreciaza decizia Guvernului de a acorda aviz favorabil proiectului de lege care.

PRM il SUSTINE pe Victor Ponta in turul II la prezidentiale

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, il va sprijini pe candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, la turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Anuntul Partidului Romania Mare vine dupa ce presedintele PSD, Victor.

Teodor Melescanu il sustine pe Victor Ponta in turul II

Teodor Melescanu isi anunta sustinerea pentru Victor Ponta in turul al doilea prezidentialelor, precizand ca un factor esential in adoptarea acestei decizii a fost convingerea ferma ca impreuna vor.

Calin Popescu Tariceanu il sustine pe Victor Ponta in turul II: Am discutat si despre refacerea USL

Presedintele PLR, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, marti, ca partidul pe care il conduce il va sustine pe Victor Ponta in cursa pentru Cotroceni, in turul II. Tariceanu a explicat ca scopul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2212 seconds )