Libnet.ro
UNICEF

06:15

Fostul prim-ministru al Croatiei a fost condamnat la noua ani de inchisoare

Adevărul Adevărul,
Fostul prim-ministru al Croatiei a fost condamnat la noua ani de inchisoare

Fostul prim-ministru al Croatiei, Ivo Sanader, a fost condamnat miercuri, in prima instanta, la noua ani de inchisoare pentru deturnare de fonduri si imbogatire personala. continuă pe Adevărul

Strasser, fostul eurodeputat austriac, a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare.

Fostul ministru austriac de Interne si eurodeputat conservator Ernst Strasser, judecat pentru acte de coruptie, a fost condamnat, joi, la trei ani si jumatate de inchisoare, informeaza Mediafax. Initial, fostul ministru de Interne si eurodeputat a fost condamnat la patru ani de inchisoare, dar Curtea Suprema austriaca a casat decizia pentru viciu de forma. Ernst Strasser, in varsta de 57 de ani, a decis sa faca apel la Curtea Suprema in cazul noii condamnari. Strasser a respins permanent .

Un criminal din Hancesti a fost condamnat la 18 ani de puscarie

Inculpatul si-a impuscat victima in urma cu doi ani, dupa ce-a aflat ca urma sa plece in Italia ca sa-si cumpere o masina. Ulterior si-a sunat o cunostinta din Italia care sa-i spuna mamei barbatului ucis ca acesta ar fi ajuns cu bine la destinatie.

Criminalul din Hancesti a fost condamnat la 18 ani de puscarie

Inculpatul si-a impuscat victima dupa ce-a aflat ca urma sa plece in Italia ca sa-si cumpere o masina. Ulterior si-a sunat o cunostinta din Italia care sa-i spuna mamei barbatului ucis ca acesta ar fi ajuns cu bine la destinatie.

Un barbat din Iasi a fost CONDAMNAT la inchisoare pe VIATA dupa ce a omorat in bataie un baietel de cinci ani

Un barbat de 35 de ani a fost condamnat la inchisoare pe viata de magistratii Tribunalului Iasi, fiind acuzat ca in iulie 2013 l-a ucis in bataie pe copilul de cinci ani al concubinei sale. Anchetatorii.

Un arab israelian a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare

Un tribunal israelian l-a condmnat la 25 de ani de inchisoare pe Mohammed Mafarja, un arab israelian in varsta de 19 ani. Acesta a fost gasit vinovat pentru plasarea unei bombe intr-un autobuz din Tel Aviv, in.

Condamnat la 21 de ani de inchisoare pentru viol si cima, s-a spanzurat in baie, in Penitenciarul Bacau

Danut Vasile Berejantchi si-a violat pe 17 mai 2013, verisoara de numai 14 ani. La luna ianuarie el a fost condamnat definitiv la 21 de ani de inchisoare. Vestea condamnarii dar si starea de vinovatie l-au adus in pragul depresiei. Vineri si-a pus capat zilelor.

Condamnat la 21 de ani de inchisoare pentru viol si crima, s-a spanzurat in baie, in Penitenciarul Bacau

Danut Vasile Berejantchi si-a violat pe 17 mai 2013 verisoara de numai 14 ani. in luna ianuarie el a fost condamnat definitiv la 21 de ani de inchisoare. Vestea condamnarii dar si starea de vinovatie l-au adus in pragul depresiei. Vineri si-a pus capat zilelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )