Libnet.ro
UNICEF

01:05

Strasser, fostul eurodeputat austriac, a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare.

România Liberă România Liberă,
Strasser, fostul eurodeputat austriac, a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare.

Fostul ministru austriac de Interne si eurodeputat conservator Ernst Strasser, judecat pentru acte de coruptie, a fost condamnat, joi, la trei ani si jumatate de inchisoare, informeaza Mediafax. Initial, fostul ministru de Interne si eurodeputat a fost condamnat la patru ani de inchisoare, dar Curtea Suprema austriaca a casat decizia pentru viciu de forma. Ernst Strasser, in varsta de 57 de ani, a decis sa faca apel la Curtea Suprema in cazul noii condamnari. Strasser a respins permanent . continuă pe România Liberă

Fostul prim-ministru al Croatiei a fost condamnat la noua ani de inchisoare

Fostul prim-ministru al Croatiei, Ivo Sanader, a fost condamnat miercuri, in prima instanta, la noua ani de inchisoare pentru deturnare de fonduri si imbogatire personala.

Un criminal din Hancesti a fost condamnat la 18 ani de puscarie

Inculpatul si-a impuscat victima in urma cu doi ani, dupa ce-a aflat ca urma sa plece in Italia ca sa-si cumpere o masina. Ulterior si-a sunat o cunostinta din Italia care sa-i spuna mamei barbatului ucis ca acesta ar fi ajuns cu bine la destinatie.

Criminalul din Hancesti a fost condamnat la 18 ani de puscarie

Inculpatul si-a impuscat victima dupa ce-a aflat ca urma sa plece in Italia ca sa-si cumpere o masina. Ulterior si-a sunat o cunostinta din Italia care sa-i spuna mamei barbatului ucis ca acesta ar fi ajuns cu bine la destinatie.

Un barbat din Iasi a fost CONDAMNAT la inchisoare pe VIATA dupa ce a omorat in bataie un baietel de cinci ani

Un barbat de 35 de ani a fost condamnat la inchisoare pe viata de magistratii Tribunalului Iasi, fiind acuzat ca in iulie 2013 l-a ucis in bataie pe copilul de cinci ani al concubinei sale. Anchetatorii.

Un arab israelian a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare

Un tribunal israelian l-a condmnat la 25 de ani de inchisoare pe Mohammed Mafarja, un arab israelian in varsta de 19 ani. Acesta a fost gasit vinovat pentru plasarea unei bombe intr-un autobuz din Tel Aviv, in.

Japonia: Trei ani de la accidentul nuclear de la Fukushima.

Japonezii comemoreaza, marti, trei ani de la tripla tragedie care a avut loc pe 11 martie 2011 - un cutremur, urmat de un tsunami si un accident nuclear - in care au murit peste 18. 000 de persoane, relateaza AFP, conform Mediafax. La ora locala 14. 46, ora Romaniei), ora la care a avut loc cutremurul cu magnitudinea 9, in largul coastelor de nord-est, un moment de reculegere va fi respectat in intreg arhipelagul, dar mai ales in regiunile sinistrate din nord-est. Citeste si: Premierul .

Japonia comemoreaza trei ani de la cutremurul in care au murit peste 18.000 de persoane

Au trecut trei ani de la cutremurul devastator din Japonia, urmat de tsunami si un accident nuclear, in care au murit peste 18. 000 de oameni. Seismul a avut atunci magnitudinea de 9 grade. Ca si in anii trecuti,.

Japonia comemoreaza trei ani de la accidentul nuclear de la Fukushima

Japonezii comemoreaza marti trei ani de la tripla tragedie care a avut loc pe 11 martie 2011 - un cutremur, urmat de un tsunami si un accident nuclear - in care au murit peste 18. 000 de persoane, relateaza AFP.

Japonia comemoreaza trei ani de la accidentul nuclear de la Fukushima

Japonezii comemoreaza marti trei ani de la tripla tragedie care a avut loc pe 11 martie 2011 - un cutremur, urmat de un tsunami si un accident nuclear - in care au murit peste 18. 000 de persoane, relateaza AFP. La ora locala 14. 46, ora Romaniei), ora la care a avut loc cutremurul cu magnitudinea 9, in largul coastelor de nord-est, un moment de reculegere va fi respectat in intreg arhipelagul, dar mai ales in regiunile sinistrate din nord-est.

KDF Energy a cumparat energie solara pentru trei ani

Traderul KDF Energy a achizitionat, de pe platforma PCCB administrata de OPCOM, energie solara pentru urmatorii trei ani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2495 seconds )