Libnet.ro
UNICEF

05:00

Fostul primar din Jibert, incompatibil si trimis in judecata de ANI

Adevărul Adevărul,
Fostul primar din Jibert, incompatibil si trimis in judecata de ANI

Agentia Nationala de Integritate a constatat incalcarea regimului juridic al conflictului de interese in materie penala de catre Marian Pitea, fost primar si viceprimar al comunei Jibert, in prezent consilier local. continuă pe Adevărul

Fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu, eliberat din arest

Fostul primar al municipiului Ploiesti Iulian Badescu va fi eliberat din arest preventiv, urmand sa fie plasat sub control judiciar, a decis definitiv ieri inalta Curte de Casatie si Justitie.

Fostul primar al Ploiestiului, Iulian Badescu, va fi eliberat din arest

Fostul primar al municipiului Ploiesti Iulian Badescu va fi eliberat din arest preventiv, urmand sa fie plasat sub control judiciar, a decis definitiv ieri inalta Curte de Casatie si Justitie.

Decizie DEFINITIVA: Fostul primar al Ploiestiului, Iulian Badescu, scapa de AREST

Fostul primar al municipiului Ploiesti, Iulian Badescu, va fi eliberat din arest preventiv, urmand sa fie plasat sub control judiciar, a decis definitiv joi inalta Curte de Casatie si Justitie.

Fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu, eliberat. El va fi cercetat sub control judiciar

Iulian Badescu, fostul primar al Municipiului Ploiesti, va fi eliberat, urmand sa fie cercetat sub control judiciar in dosarul in care este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu. Decizia de joi a magistratilor Curtii Supreme este definitiva.

Iulian Badescu, fostul primar al Ploiestiului, va fi eliberat din arest

Iulian Badescu, fostul primar al Ploiestiului, va fi eliberat din arestul preventiv si plasat sub control judiciar in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu si luare de mita. Decizia, definitiva, a fost luata joi de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu va fi eliberat din arest. Decizia este definitiva

Fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu va fi eliberat din arest, urmand sa fie plasat sub control judiciar in dosarul in care acesta este acuzat de abuz in serviciu si luare de mita, decizia data joi de.

Fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu va fi eliberat din arest si plasat in control judiciar (VIDEO)

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a decis joi eliberarea din arest preventiv a fostului primar al municipiului Ploiesti Iulian Badescu, acesta urmand sa fie plasat in control judiciar, anunta B1.

Slujba de Sf. Maria cu scandal. Politia chemata de preot sa-l evacueze pe primar din curtea bisericii

La biserica Sfanta Maria din Podenii Noi, judetul Prahova, a avut loc sambata dimineata un incident intre primarul din localitate si preotul paroh. Acesta din urma a sunat la 112.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )