Libnet.ro
UNICEF

07:30

Iulian Badescu, fostul primar al Ploiestiului, va fi eliberat din arest

Adevărul Adevărul,
Iulian Badescu, fostul primar al Ploiestiului, va fi eliberat din arest

Iulian Badescu, fostul primar al Ploiestiului, va fi eliberat din arestul preventiv si plasat sub control judiciar in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu si luare de mita. Decizia, definitiva, a fost luata joi de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie. continuă pe Adevărul

Fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu va fi eliberat din arest. Decizia este definitiva

Fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu va fi eliberat din arest, urmand sa fie plasat sub control judiciar in dosarul in care acesta este acuzat de abuz in serviciu si luare de mita, decizia data joi de.

Fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu, eliberat. El va fi cercetat sub control judiciar

Iulian Badescu, fostul primar al Municipiului Ploiesti, va fi eliberat, urmand sa fie cercetat sub control judiciar in dosarul in care este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu. Decizia de joi a magistratilor Curtii Supreme este definitiva.

Procurorul Emilian Eva afla joi daca va fi eliberat din arest

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie decid joi daca procurorul Emilian Eva va fi eliberat din arest. Eva a cerut marti sa fie pus sub control judiciar, contestand decizia instantei din 31 iulie.

Emilian Eva afla joi daca va fi eliberat din arest

Procurorul Emilian Eva de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi a solicitat marti judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie sa fie eliberat din arest si pus sub control judiciar in dosarul.

Fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu va fi eliberat din arest si plasat in control judiciar (VIDEO)

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a decis joi eliberarea din arest preventiv a fostului primar al municipiului Ploiesti Iulian Badescu, acesta urmand sa fie plasat in control judiciar, anunta B1.

Decizie DEFINITIVA: Fostul primar al Ploiestiului, Iulian Badescu, scapa de AREST

Fostul primar al municipiului Ploiesti, Iulian Badescu, va fi eliberat din arest preventiv, urmand sa fie plasat sub control judiciar, a decis definitiv joi inalta Curte de Casatie si Justitie.

Procurorul iesean Emilian Eva ar putea afla joi daca va fi eliberat din arest

Magistratii de la Curtea Suprema ar putea decide joi daca il elibereaza sau nu din arest preventiv pe procurorul iesean Emilian Eva, in dosarul in care acesta este acuzat de coruptie.

Activist sirian pentru drepturile omului, eliberat din inchisoare dupa trei ani

Unul dintre cei mai importanti activisti sirieni in domeniul drepturilor omului, Mazen Darwish, a fost eliberat dupa ce a fost mentinut timp de peste trei ani de zile in inchisoare, relateaza BBC News online.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )