Libnet.ro
UNICEF

13:00

Fostul primar din Navodari, judecat ca a subevaluat terenuri de la malul marii, care au fost vandute unor firme

B1 B1,
Fostul primar din Navodari, judecat ca a subevaluat terenuri de la malul marii, care au fost vandute unor firme

Fostul primar al orasului Navodari Tudorel Calapod a fost trimis in judecata, vineri, de DNA pentru ca a subevaluat valoarea mai multor terenuri aflate pe malul marii, ce apartineau domeniului privat al orasului,. continuă pe B1

Fostul primar din Navodari, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Fostul primar din Navodari, Tudorel Calapod, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie pentru abuz in serviciu. Alaturi de el, au fost trimise in judecata alte trei persoane: doi consilieri locali si un evaluator.

Fostul primar din Navodari, Tudorel Calapod, trimis in judecata de DNA. El este acuzat ca a vandut terenuri la preturi subevaluate

Procurorii DNA Constanta au dispus trimiterea in judecata a patru persoane pentru ca au vandut terenuri la preturi subevaluate. Printre acestea se afla fostul primar de la Navodari, Tudorel Calapod, doi fosti consilieri locali si un evaluator autorizat.

Deputatul Mircia Muntean a provocat un accident rutier si s-a ascuns de Politie. Fostul primar al Devei era baut

Mircia Muntean, fostul primar al municipiului Deva, in prezent deputat PSD, a provocat in aceasta seara un accident rutier, pe centura municipiului. Ulterior, Mircia Muntean a fugit de la locul accidentului, dar a fost gasit, plin de sange. Mircia era baut, potrivit martorilor.

Deputatul Mircia Muntean a provocat un accident si s-a ascuns de Politie. Fostul primar a fost gasit, cu fata plina de sange si cu un caine in brate

Mircia Muntean, fostul primar al municipiului Deva, in prezent deputat PSD, a provocat in aceasta seara un accident rutier, pe centura municipiului. Ulterior, Mircia Muntean a plecat de la locul accidentului, dar a fost gasit, cu fata plina de sange. Mircia Muntean era baut, potrivit martorilor, lucru neconfirmat inca de IPJ Hunedoara.

VIDEO Deputatul Mircia Muntean a provocat un accident si s-a ascuns de Politie. Fostul primar a fost gasit, cu fata plina de sange si cu un caine in brate

Mircia Muntean, fostul primar al municipiului Deva, in prezent deputat PSD, a fost implicat in aceasta seara un accident rutier, pe centura municipiului. Ulterior, Mircia Muntean a plecat de la locul accidentului, dar a fost gasit, cu fata plina de sange. Mircia Muntean era baut, potrivit martorilor, lucru neconfirmat inca de IPJ Hunedoara.

Fost primar al Navodari, trimis in judecata intr-un nou dosar

Procurorii DNA Constanta l-au trimis in judecata pe Tudorel Calapod, fostul primar al orasului Navodari, intr-un nou dosar penal, el fiind acuzat de infractiuni de coruptie.

Fostul director din CFR Calatori Teodor Gavris a fost revocat din functie

Conducerea CFR Calatori a dispus revocarea din functie si suspendarea din activitate a Directorului de Tractiune Teodor Gavris, ca urmare a implicarii acestuia de catre Directia Nationala Anticoruptie DNA) intr-un dosar penal privind comiterea unor infractiuni legate de activitatea desfasurata in cadrul companiei.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )