Libnet.ro
UNICEF

22:00

Fostul primar Piedone a scapat de controlul judiciar

România Liberă România Liberă,
Fostul primar Piedone a scapat de controlul judiciar

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost scos de sub controlul judiciar. continuă pe România Liberă

Piedone scapa de controlul judiciar si de plata cautiunii de 1,5 milioane de lei

Tribunalul Bucuresti a admis contestatia depusa de fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone la decizia DNA de a-l plasa sub control judiciar pe cautiune, suma stabilita fiind de 1,5 milioane de lei, in dosarul privind tragedia de la clubul Colectiv. Astfel, Tribunalul a anulat controlul judiciar si plata cautiunii.

Testamentele-fantoma ale mafiei imobiliare din timpul lui Videanu. De ce nu s-a putut opune fostul primar

Am cheltuit deja o avere cu avocatii si nu inteleg cum de nu vrea nici o institutie a statului sa vada un fals atat de grosolan, isi incepe povestea Gheorghe Adrian Dinescu. Este vorba despre un imobil din Bucuresti retrocedat unor teleormaneni de catre fostul primar Adriean Videanu, in baza unui testament care nu exista. Cazul scoate la iveala o increngatura de relatii subterane din Primaria Capitalei fata de care fostul edil afirma, surprinzator, ca nu a avut cum sa refuze sa semneze documentele controversate.

Tanarul jihadist din Craiova a fost trimis la un nou control psihiatric. Procurorii i-au prelungit controlul judiciar

Luigi Constantin Boicea, in varsta de 17 ani, din Craiova, este cercetat pentru propaganda jihadista online pentru gruparea Stat Islamic ISIS). Tanarul a fost pus sub control judiciar pe data de 9 decembrie 2015 de procurorii DIICOT.

A murit Cristian Moisescu, fostul primar al Aradului

Fost primar al municipiului Arad intre anii 1992-1996, Cristian Moisescu a murit in noaptea de miercuri spre joi, in jurul orei 2. El se afla internat in stare foarte grava la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad, de aproximativ trei saptamani, anunta aradon. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )